Monthly Archives: March 2012

What is Nuffnang Malaysia? (Malay Video)

Petang semalam aku jumpa 2-3 orang kawan sekolah dulu. Lama betul tak jumpa diorang ni tapi sekali jumpa macam-macam cerita kita orang gosipkan. Tengok diorang semua meriah sakan dengan anak masing-masing. Aku juga yang tak kawin-kawin sampai sekarangkan. Huhu tak … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Dinner Pizza Hut Dengan Officemate

Dok belek-belek baca Facebook petang tadi terbaca ramai yang post status pasal 1st Anniversary PHD (Pizza Hut Delivery). Dengan setiap pembelian 2 regular atau 2 large pizza boleh beli satu lagi pizza dengan harga RM1.00 je. Kita orang pun apa … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , | 2 Comments

Sudah Dapat Tilam & Dapur 1 Malaysia

Seperti yang dijanjikan oleh PM @NajibRazak baru-baru ini dalam program penyampaian bantuan banjir daerah Hulu Langat. Hari ini kami menerima sumbangan 2 buah tilam saiz queen dan satu set dapur masak. Sumbangan ini ikhlas daripada Kelab Putera 1 Malaysia. Terima … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , | 2 Comments

INGIN MEMOHON SEMBURAN FOGGING

Kepada :- Kementerian Kesihatan Malaysia Majlis Perbandaran Kajang. INGIN MEMOHON SEMBURAN FOGGING DI KAWASAN JALAN BALAM BT 9 1/2, JALAN CHERAS KAJANG. Tuan/Puan Saya Mohd Zaid Bin Othman ingin meminta kerjasama pihak tuan/puan untuk memohon adakan semburan Fogging. Untuk makluman, … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 9 Comments

Makan Malam Hari Ni

Minggu ni jadual kerja aku agak padat sikit, biasalah hujung-hujung bulan ni kena siapkan banyak kerja tertangguh. Jadual aku pulak time hujung bulan ni lah banyak OT masuk.. huhu rezeki siapa yang taknak kan?.. satu perkara yang selalu bermain-main dalam … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Pakngah! Alia Nak Main Angry Birds

  Alahai comelnya anak buah pakngah ni. Dah makin membesar dah si Alia ni kan. Dalam senyap dari lahir tak cukup bulan dulu kecil halus je badan dia. Sekarang ni ambik kau dah bertambah bersemangat dan sihat. Alhamdulillah Semakin hari … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , | 2 Comments