Orang Kajang Memang Terbaik!

Nuffnang 5th Birthday Party – Meriah Dengan Kehadiran Blogger Tanahair

dalam Iklan oleh

finding someone in new zealand

dating site reviews Selamat hari jadi yang ke 5 Nuffnang. Tahniah anda kini sudah 5 tahun dalam persada blog negara dan seluruh asia. Dari kecil-kecil cili api sekarang dah maju selangkah lagi dengan bilangan blogger berdaftar tertinggi di Malaysia. Tahniah sekali lagi, semoga Nuffnang terus maju jaya dan terus bergiat aktif dalam melibatkan diri bersama-sama blogger. Pada 26 Feb 2012 bertempat di Neverland Club, Kuala Lumpur satu lagi sejarah terukir dimana sambutan ulangtahun ke 5 Nuffnang telah diadakan disini. Jika sebelum ini Nuffnang pernah mengadakan party ulangtahunnya dengan tema Pajama tetapi berlainan pada kali ini dengan menampilkan tema kebiruan iaitu warna tema Nuffnang dan maskot Stickman.

black women and interracial dating Kehadiran blogger berbilang bangsa seperti cina, melayu dan india memeriahkan lagi suasana pesta. Ini menunjukkan budaya dan sifat rakan terjalin sesama insan di party ulangtahun ini dimana kesemua blogger dapat bertukar-tukar pendapat, mencari kenalan baru dan mengeratkan talian persaudaraan antara blogger lain. Bukan sahaja didalam talian (online) malah kini blogger juga erat bertemu dalam event-event yang dianjurkan oleh pihak Nuffnang.

chatten met mensen Selain itu pesta ulang tahun Nuffnang ke 5 ini dimeriahkan lagi dengan beberapa persembahan hebat antaranya dari kumpulan Figure it out dan tarian hip hop dari seorang Nuffies. Kesemua blogger yang hadir diberikan Goody beg yang penuh dengan minuman dan barang cenderama. Blogger juga turut dimeriahkan dengan peraduan yang mudah dan mereka yang menyertai memenangi baju T dan tumblr exclusive Nuffnang serta percutian ke Simpadan.

datingsite vijftig plus

Meriah bukan calang, inilah party ulangtahun terhebat yang pernah aku pergi. Semoga Nuffnang akan terus bagi aku advertorial, sponsor post, buffered earning dan $$$$ 🙂 dan semoga Nuffnang terus adakan lebih banyak event macam ni untuk blogger semua. Bestkan Nuffnang 5th Birthday Party ni.. I Lovveeeeeee u soooooo muchhh Nuffnang.

Tahukah Anda : Nuffnang telah lahir ke pesada internet pada 27 Febuari 2007 pada jam 2 pagi. Mereka yang terlibat melahirkan Nuffnang adalah Timothy Tiah founded Nuffnang dan Cheo Ming Shen. Menuruh Timothy beliau mendapat idea untuk membina laman pengiklanan Nuffnang sejak 5 tahun lepas selepas selesai pengajiannya. Beliau dan rakannya Ming telah membina laman web Nuffnang dan pada ketika itu seramai 300 orang blogger telah mendaftar. Kini bilangan blogger yang mendaftar telah meningkat dengan jayanya. Kepada sesiapa yang berminat nak cari duit lebih dari menulis blog bolehlah join Nuffnang ye.. klik kat sini : http://www.nuffnang.com.my

 

PS : Maaf terpaksa update ringkas sebab keBZan kerja..

 

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas