Orang Kajang Memang Terbaik!

Projek Lynas Patutkah Rakyat Malaysia Terima?

dalam Macam-Macam oleh

online chat rooms with registration Sejak dah nak PRU ni ramai yang mengungkit tentang projek Lynas yang bakal dibina di Gebeng Pahang. Ramai yang cakap projek ni tak selamat sebab mengeluarkan sisa buangan yang mengandungi bahan radio aktif dan merbahaya kepada masyarakat. Kenapakah projek ini dibina dan mengapakah Malaysia menjadi tempat yang sesuai dibina? Bagi aku secara personal aku memang tak bersetuju langsung projek Lynas ni diteruskan. Ini pendapat personal tak ada kena mengena dengan politik ke apa ke..

man söker par i Fagersta Walaupun ianya dikatakan selamat dan mematuhi peraturan tapi cuba fikir balik.. kalaulah projek Lynas ni melanggar piawaian dan mengalami kebocoran apakah jaminan kerajaan dan pemilik Lynas terhadap masyarakat? Apa-apa pun projek ni dah pun dibina. So nak buat macam mana lagi kita terpaksa terima lah baik dan buruknya projek Lynas ni.. Berikut adalah beberapa video yang aku ambil dari Youtube. Korang nilailah sendiri ye…

par søker par i Måløy Sebelum tu jom baca petikan Apa itu Lynas di blog ni.. http://really.tigaline.com/really-stop-lynas-save-kuatan-selamatkan-malaysia/

chat con web gratis senza registrazione Info asas tentang Lynas

dating websites for black people Lynas adalah sebuah syarikat Australia yang akan menguruskan sisa toxic dari Australia yang boleh membunuh segala hidupan di kawasan sekitarnya. Termasuk manusia.

Dimana Lynas dibina, ia akan memusnahkan paling kurang 40km kawasan sekelilingnya.

Apa itu Lynas?

Lynas Corporation Ltd Malaysia adalah kilang pengeluaran nadir bumi (bahan kimia) yang terletak di Gebeng, Kuantan, Pahang. Insiden kebocoran radioaktif Fukushima pada 21 Mac 2011 menambah kebimbangan penduduk tempatan. Lembaga Pelesenan Tenaga Atom belum mengeluarkan lesen pra operasi dikeluarkan kepada Lynas Corporation. Mereka menjelaskan bahawa loji ini akan digunakan untuk mencipta alat berteknologi tinggi termasuk telefon pintar dan kenderaan hidbrid.

Ketika ini ia sudah 40% siap terbina.

 

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas