DiGi Android – Mudah Cepat Dan Jimat

 

Ingat lagi entry aku DG Smart Plan and my Android Phone? hari ni video yang dijanjikan telah siap diupload ye Youtube.com dan inilah hasilnya.. terbaiklah upload video guna DiGi Internet dengan DG Smartplan ni memang laju gile. So lepas ni kalau ada sesiapa nak khidmat nasihat bolehlah hubungi Bomoh Tok Nok QR ni ye ehehe.. ok enjoy lah layan video aku ni.. maaflah kalau tak best..

JANGAN LUPA dapatkan juga koleksi smartphone terbaru anda di Shop.digi.com.my dan juga kalau senang-senang tu lawat juga Nuffnang.com.my sebab banyak hadiah dan tiket wayang boleh menang.. 🙂 Terbaik

 

 

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to DiGi Android – Mudah Cepat Dan Jimat

  1. kak ina kl says:

    siap jumpa tok bomoh..good idea ek

  2. I will immediately take hold of your rss feed as I can not to find your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
    Do you have any? Kindly permit me know in order that I may just subscribe.
    Thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *