Monthly Archives: February 2012

Nuffnang 5th Birthday Party – Meriah Dengan Kehadiran Blogger Tanahair

Selamat hari jadi yang ke 5 Nuffnang. Tahniah anda kini sudah 5 tahun dalam persada blog negara dan seluruh asia. Dari kecil-kecil cili api sekarang dah maju selangkah lagi dengan bilangan blogger berdaftar tertinggi di Malaysia. Tahniah sekali lagi, semoga … Continue reading

Posted in Iklan | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 5 Comments

Nuffnang 5th Birthday Party (TEASER)

  letak gambar sikit dulu.. nanti kalau sempat aku tulis 🙂 … Happy Birthday Nuffnang 🙂 i Looooooovvveeeeee u soooo muchhh..

Posted in Iklan | Tagged , , , , , , , , | 3 Comments

Projek Lynas Patutkah Rakyat Malaysia Terima?

Sejak dah nak PRU ni ramai yang mengungkit tentang projek Lynas yang bakal dibina di Gebeng Pahang. Ramai yang cakap projek ni tak selamat sebab mengeluarkan sisa buangan yang mengandungi bahan radio aktif dan merbahaya kepada masyarakat. Kenapakah projek ini … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

DiGi Android – Mudah Cepat Dan Jimat

  Ingat lagi entry aku DG Smart Plan and my Android Phone? hari ni video yang dijanjikan telah siap diupload ye Youtube.com dan inilah hasilnya.. terbaiklah upload video guna DiGi Internet dengan DG Smartplan ni memang laju gile. So lepas … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , | 2 Comments

DG Smart Plan and my Android Phone

  Kadang-kadang bila duduk melepak kat mamak dengan kawan-kawan ramai yang nak menunjuk-nunjuk handphone dan smartphone masing-masing.  Tapi bila aku tanya pada mereka apa kelebihan yang ada pada smartphone tu ramai yang jawab boleh berFacebook, Twitter, Youtube, surf internet dan … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Nuffnang 5th Birthday Bash

    PS : Ini adalah entry contest Nuffnang Is Turning 5! : http://www.nuffnang.com.my/blog/2012/02/16/nuffnang-is-turning-5/ . Maaf ye kalau komik saya ni tak best :) sebab saya baru je belajar melukis.. harap korang semua terhibur dengan lawak zaid ni..
Posted in Iklan | Tagged , , , , , , , , , | 3 Comments