Sudah 4 Tahun Bersama Nuffnang

 

Hurray!! Selamat Ulangtahun ke 4 Mohdzaid.com bersama Nuffnang. Kalau ada anak dah besar dah anak aku kan hehe.. Terima Kasih banyak-banyak kat Nuffnang yang selama ni menjadi peneman setia blog Mohdzaid.com dan Alhamdulillah sejak bersama Nuffnang rezeki bertambah masyuk.

Kalau nak dikira dah boleh buat duit hantaran kawin dah hehe.. 14 Januari hari tu merupakan hari ulangtahun ke 4 aku bersama Nuffnang. So apa lagi jom jom kita buat #PartyZaid pulak nak?.. tapi party kat mamak je lah aku belanje teh tarik je ok tak?

I Love u lah Nuffnang! dan terima kasih banyak-banyak kerana memberi sepenuh kepercayaan kepada saya dan blog Mohdzaid.com untuk terus maju kehadapan. Terima kasih juga kerana sentiasa membantu saya dari segi kewangan melalui iklan yang menarik dan terbaik di blog ini.

Kepada rakan-rakan yang lain.. jom baca cerita Saya dan Nuffnang disini :- http://www.mohdzaid.com/2011/11/13/my-nuffnang-story.html

 

 

Jom juga baca cerita saya di website Nuffnang semasa jadi Featured Blogger : http://www.nuffnang.com.my/featured-blogger/bg-2010-aug/

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Sudah 4 Tahun Bersama Nuffnang

  1. Setia bersama NUFFNANG selamanya….

  2. Fakhruddin says:

    tahniah..
    inilah contoh blogger yang berjaya…

  3. nailofar1007 says:

    wah..dh 4 thn abg zaid dgn nuffnang dan sy plak dh 4thn berkubur dgn nuffnang..kalaulh saya rajin update blog mcm abg zaid 4thn yg lalu msti berjaya jgk..tibe2 tersuntik plak smngt bile baca blog abg zaid ni..huhu,lpas ni kene rajin2 update blog lah eh?? pssstt nk berguru dgn abg zaid bleh??

  4. Mohd Zaid says:

    @nailofar1007 thanks ye sebab sudi masuk blog abang zaid.. saya pun masih belajar lagi tapi kita boleh belajar sama-sama.. 🙂 kalau mana yang tak tahu tu tanya je insyaallah kalau abang zaid tau abang zaid ajar yr.

  5. Mohd Zaid says:

    @Fakhruddin thanks bro..

  6. Mohd Zaid says:

    hwhw bro @hazman saya insyaallah setia.. tapi tak janji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *