Orang Kajang Memang Terbaik!

Barang Baru Dah Sampai Zaid

dalam Macam-Macam oleh

tips til netdating

datingsite hoger opgeleiden Baru-baru ni aku dapat 2 bungkusan dari syarikat penghantaran laju gile ke rumah aku. Bungkusan yang dimaksudkan adalah barangan dari pembelian melalui website Milkadeal.com tempoh hari. Sebenarnya bukan mudah untuk si penghantar surat nak datang ke rumah aku ni kecuali posman Pos Malaysia. Sebabnya rumah aku ni agak jauh dan perlu merentasi sungai bagai. Kalau abang postman Pos Malaysia tu dah biasa datang so dia tak sesat.

flirt mobile chat Kalau aku beli barang melalui online dan diorang gunakan syarikat penghantaran swasta. Mesti barang yang aku kirim tu lambat sampai dan mesti penghantar surat tu akan call aku cari rumah. Alahai kenapalah susah sangat bagi diorang nak cari rumah aku? Google Map kan ada? GPS kan ada? nama je syarikat penghantaran laju tapi swalll lambat macam kura-kura. BTW dalam cerita ni aku nak puji abang posman Pos Malaysia yang sentiasa hantar surat aku dengan selamat dan cepat. Berbanding dengan syarikat penghantaran laju gile yang sememangnya lambat gile..

good dating sites  

chatt gratis senza registrazione

 

Barang pertama yang dah sampai adalah Beauty Diary Mask ni.. hehe sebenarnya aku tak pernah pakai Mask muka.. tapi menggatal pulak nak beli kat Milkadeal.com mask ni.. sebabnya murah gile aku tengok harganya. Haha.. Lelaki boleh ke pakai Mask Muka yek?.. boleh kan?.. kalau tak boleh aku nak kasi mak atau akak aku je pakai.. Bukan aku pakai nak cantik pun cuma nak muka agar sihat dan sentiasa bertenaga. Maklumlah sekarang ni sejak ada biznez sendiri aku asik tak cukup tidur. Muka pun bertambah kuyu semacam je tak segar langsung. So macam mana nak jumpa client dengan muka separuh tak siap tu kan? so dengan adanya Mask muka ni boleh lah relex dan chillout kan diri sendiri. Muka pun insyaallah bertambah ceria dan segar bugarlah hendaknya..

 

 

Ni pulak barang kedua yang aku dapat.. kalau nak tahu aku pernah tulis benda ni hari tu.. so boleh usha kat link ni.. http://www.mohdzaid.com/2012/01/01/udara-segar-tahun-baru-2012.html. Sekarang ni udara kat persekitaran kita tak menentu kejap ok kejap tak ok.. dengan banyak habuk bagai bilik aku ni.. (abaikan langsir yang terjatuh pin tu).. so dengan adanya alat penyedut ion-ion negetif dan membebaskan semula ion positif ni udara sekeliling kita akan jadi bersih dan segar. So bila nak update blog ke nak buat apa ke dalam bilik taklah rasa tension dan udara yang disedut ke dalam badan pun udara yang sihat.

So baru dapat dua barang ni minggu lepas.. ada lagi 3 barang belum sampai yang aku order dari Milkadeal.com mungkin minggu ni atau minggu depan sampai la kot. Kan minggu ni Tahun Baru Cina so semua kedai dan syarikat penghantaran surat cuti. Kita nantikan lah apa yang aku order dan apa yang sampai nanti ye.. 🙂

 

 

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

1 Comment

  1. Kira OK ler tu dorang hantar terus. Saya dulu pernah dia suruh tunggu kat satu tempat untuk ambil barang saya, gila punya pos…. 🙁 Pos Malaysia juga best.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas