Orang Kajang Memang Terbaik!

Paknil Kenapa Paknil Nampak Ermmm…

dalam Diriku oleh

best dating sites in nz

free online chat nz  

aspnetdating lite men seeking women in Renmark Sebenarnya nak cakap.. Paknil Kenapa Paknil Nampak Awet Muda…

datingsites vergelijk Minggu lepas masa aku jenjalan cari makan tengah hari kat Times Square terjumpa dengan seorang selebriti popular ni. Dari jauh aku nampak samar-samar lagi yelah mata aku ni sekarang makin tua makin tak nampak. Jadi aku pun dok kejarlah mengekor selebriti ni sampai dekat. Memang sah tekaan aku bila dah sampai dekat tak lain tak bukan dialah Pak Nil (Aznil Hj. Nawawi) yang popular sejak dari zaman Pop Kuiz, AF, Tom Tom Bak, dan kini On Air yang bakal keluar kat Astro tak lama lagi.

Aku ni memang peminat no1 Pak Nil sebab tulah aku mengekor dia sampai dekat. Masa tu aku siap tweet Pak Nil cakap dia hensem then dia terus reply jom jumpa. Wahh aku apa lagi teruslah jumpa paknil semata-mata nak bergambar dengannya. Siapa tak nak bergambar dengan diakan Pengacara TV No 1 Malaysia lah katakan..

Paknil ni pada pendapat aku dari riak mukanya aku sifatkan dia ni seorang yang tegas. Tahlah itu pada pendapat aku, mungkin orang yang lebih mengenalinya lebih tahu dia ni perangai macam mana. Bila bertemu dengan paknil hari tu tanggapan aku salah sebab paknil memang peramah orangnya macam kat TV gak.. bila ajak bergambar terus je dia betul-betulkan rambutnya yang cute tu.. hoho… paknil memang nampak muda sampai hari ni walaupun usianya dah…. ermmmm ntah la aku pun tak tahu berapa usia paknil sekarang..

 

 

Paknil kalau paknil baca blog ni thanks ye.. pertama sebab sudi baca kedua sebab sudi balas tweet saya dan ketiga thanks sebab sudi bergambar dengan baby comel ni hehe.. Apa-apa pun saya doakan paknil terus maju jaya dalam segala yang paknil buat. Dari gambar kat atas tu paknil nampak sangat muda.. rasanya nampak lagi muda dari saya.. cuma mata paknil menggambarkan paknil tak cukup rehat dan tak cukup tidur.. betul tak?.. kalau betul harap paknil sentiasa makan vitamin dan senaman yang secukupnya ok.. makan makanan yang berkhasiat macam saya… sebab tu badan saya sihat haha… 🙂

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas