Jom Letak Link Blog Korang Kat Sini!

 

Salam semua, hari ni aku baru install satu plugin kat blog ni.. rupanya aku baru perasan plugin bookmark link kat blog aku ni telah problem setelah sekian lama. Adoiaaii baru perasan rupanya plugin tu dan rosak haha.. Jadi hari ni nak minta jasa baik kawan-kawan semua untuk letak link blog korang kat sini. So bila dah di bookmark insyaallah aku akan sentiasa kunjungi blog korang. Dalam masa yang sama boleh ajak visitors blog aku ni ke blog korang juga. Malu juga nak cakap yang visitor blog aku ni suam-suam je tak ramai mana pun, tapi tak salahkan kalau share link mana lah tahu kalau ada yang nak klik hehe.

So kepada yang sudi tinggalkan link blog korang aku nak ucapkan jutaan terima kasih. Semoga dengan perkongsian link blog ni kita sama-sama merapatkan lagi ukhwah sesama Blogger.  Kalau berminat boleh klik link kat bawah ni dan share blog url korang ye.. kalau korang masukkan link dan keluar error (URL or domain http://www.namablogkorang.com/ exsits!) maknanya aku dah add blog korang awal-awal hehe.. korang blogger popular sebab tu aku selalu terjah blog korang hihi..

 

Kalau berminat nak share url sila ke :

http://www.mohdzaid.com/submit-link

 

Sila add sekali je.. dan setiap link yang berjaya dihantar akan di approve dalam tempoh 24 jam 🙂

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Jom Letak Link Blog Korang Kat Sini!

  1. Mohd Zaid says:

    thanks Putera Nazran

  2. Ucualong says:

    Sangat menarik…. Insya Allah akan sama memeriahkan.

  3. Mohd Zaid says:

    terima kasih kak ucualong .. 🙂

  4. Sya Isya says:

    sudah letak link nya 😀

  5. zulfikar says:

    salam 1 malaysia j0m jemput datang kew s0cial netw0rking yang baru dibuat . j0m daftar ramai-ramai

  6. Amir says:

    Dijemput ke website saya

  7. Mohd Zaid says:

    @Amir sudah ziarah website anda 🙂

  8. Mohd Zaid says:

    @zulfikar menarik 🙂 semoga website anda success ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *