Photo Magnet Lagi …

 

Tak habis-habiskan aku ni cerita pasal photo magnet haha bukan apa aku memang suka sangat photo magnet ni sebab boleh lekat dan tampal kat peti sejuk rumah aku dah peti sejuk rumah orang lain gak haha.. Terbaru aku beli lagi Photo Magnet kat website Milkadeal.com semalam sebab diorang ada buat lagi promosi dari PhotoDelivery.com.my. Harga pun cukup murah cuma RM32.90 (bernilai RM105) untuk 7 keping Magnet Foto 5″ x 3.5″ Berkualiti Tinggi + PERCUMA Templat Tahun Baru Cina dari PhotoDelivery.com.my [Diskaun 69%].

Aku beli lagi photo magnet ni sebab sebelum ni pun aku dah mencuba perkhidmatan yang disediakan PhotoDelivery ni dan produk yang dihasilkan memang berkualiti tinggi dan cantik. So aku pun beli lagi ingat nak buat magnet untuk website pulak so bolehlah jadikan merchandise dan hadiah kepada pelawat blog aku yang bertuah nanti ehehe..

 

So kepada sesiapa yang berminat pergilah beli sekarang kat Milkadeal, nanti jangan cakap aku tak bagi tau pulak ye hehe..

http://milkadeal.com/deals/photodelivery-cny-3r

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Photo Magnet Lagi …

  1. eh murah tu tgh promosi yek? nak try lah 🙂

  2. zant says:

    ..aku pun minat kumpul magnet…tapi bukan setakat photo magnet jer…semua jenis magnet yang nampak cantik sikit aku rembat…dalam peti ais penuh barang…luar peti ais pun penuh juga…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *