Magnet Foto Kalendar 2012 Sudah Siap

 

Yey! hari ni dah dapat Magnet Foto Kalendar 2012 yang aku beli dari promotion MilkAdeal hari tu. Memang terbaiklah gambar-gambar pilihan aku nih. Untuk maklumat korang kualiti gambar magnet dari PhotoDelivery.com.my ni memang terbaik yang pernah aku buat. Tak sia-sia membeli dari Milkadeal satu sebab murah dan keduanya produk yang di jual disitu semua bagus dan terbaik.

Suka sangat gambar-gambar magnet yang aku tempah ni.. nak bagi orang pun rasa sayang je.. so apa lagi dapat je aku terus lekat kat peti sejuk rumah aku yang comel tuh.. nasib baiklah masih ada ruang untuk lekat foto magnet kalender ni. So kepada korang yang nak buat gak macam ni boleh lah usha-usha promotion kat Milkadeal lagi mana tahu diorang buat promo foto magnet ni lagikan..

 

 

Terima kasih PhotoDelivery sebab buat yang terbaik untuk photo magnet calender tahun baru saya ni.. nanti zaid nak buat lagi nak bagi kat kawan-kawan pulak 🙂

 

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Magnet Foto Kalendar 2012 Sudah Siap

  1. ejam says:

    berbaloi rasanya duit yg dikeluarkan bila dapat hasil yg memuaskan hati.

  2. Mohd Zaid says:

    betul tu bro ejam.. harganya pun cukup murah..

  3. azuan says:

    steady bro! tak perasan pulak hari tu offer fridge magnet ni

  4. Mohd Zaid says:

    mungkin ada lagi promo ni nanti bro Azuan.. kene rajin2 check kat Milkadeal..

  5. akuzle ayu says:

    ohkey… buat lagi nanti bagi akak eks? hiihihi…

  6. zaid,

    kalau ko nak beli lagi. nak tumpang sekali bleh? ruby bank in kat ko. nanti delivery kat ko. bebila aku collect le. hehe. tak urgent pun.

  7. Mohd Zaid says:

    ruby.. skrg ada promosi kat Milkadeal.com cepat gi beli kat sana.. murah gilee..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *