Udara Segar Tahun Baru 2012

 

Alhamdulillah dapat gak hirup udara segar tahun 2012 ni. Ini merupakan post blog pertama aku di tahun 2012. Semoga perjalanan tahun 2012 kali ni berjalan dengan lebih bermakna dan lancar hendaknya. Sebut pasal udara, hidup kat KL ni memanglah boleh jadi stress sebab udara sekeliling memang tak bersih. Tambah pula dengan jalan jam dan kereta melambak-lambak kat jalan raya aduiiaaii memang boleh gile dibuatnya.

Nak pergi bercuti dan menikmati udara segar kat kampung pula masa tak mengizinkan. Lagi pun tu semua kos nak pergi bercuti semata-mata nak dapatkan udara segar. Jadi sekarang ni meh kita cari jalan macam mana nak atasi masalah ni dengan pantas dan murah. At least jimat sikit duit dalam poket dan kesihatan pun bertambah baik lepas ni.

Untuk pengetahuan aku baru je membeli 2 unit Penulen Udara Ionik USB dari MLM Vision Enterprise dengan harga RM17.50 (diskaun 50%) dari MilkADeal. Apakah fungsinya benda ni yek? mesti korang nak tahukan? ok fungsi alat ni adalah untuk meningkatkan kualiti udara di sekeliling kita. Cuma perlu plug Penulen Udara Ionik USB ni kat komputer atau laptop dan benda ni akan berfungsi membersihkan udara persekitaran dan menghembus udara segar. Alat ini bebas daripada bekteria, bau busuk, asap rokok dan debu.

 

 

RM17.50 (bernilai RM35) untuk Penulen Udara Ionik USB dari MLM Vision Enterprise [50% OFF] – Klik disini untuk beli : http://milkadeal.com/deals/mlmvision-airpurifier
  • Sistem berus gentian karbon untuk memancarkan zarah anion
  • Menyingkir bahan-bahan toksik termasuk habuk, bau & acuan
  • Menyerap alergen bawaan udara seperti debunga, asap, bulu haiwan & lain-lain zarah kecil
  • Menghapuskan statik & mengurangkan gangguan elektromagnetik
  • Kepadatan anion: 1 juta/cm3
  • Penggunaan kuasa: <0.3W
  • Menggunakan kuasa USB; DC 5V
  • Berat: 22g
  • Dimensi: 89.5 x 21.5 x 21.5mm
  • Termasuk panduan pengguna Bahasa Inggeris & Cina

 

Jadi rasanya tak rugi aku beli benda ni lagipun harganya cukup murah dengan Milkadeal sebab ada promotion 50% dari harga asal iaitu RM35.00. So kepada kengkawan yang nak beli bolehlah beli sekarang sebab promo ni ada 4 hari je lagi. Aku dah beli 2 korang bile lagi hhehe..

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Udara Segar Tahun Baru 2012

  1. titan says:

    wahh..serius benda macam ni pun wujud ye. hehe..jap lagi aku gi tengok jap..

  2. Pingback: Barang Baru Dah Sampai Zaid – Aku Zaid

  3. ida says:

    Careful…bukan ker ionizer hasilkan gas ozon >bahaya untuk paru2…tak boleh letak dekat sgt dgn kita. Lagipun benda kecik ni ada ker makmal bertauliah mana2 sahkan dakwaan dia bersihkan udara? Rujuk http://www.hitechsynergy.com.my. Sori ekk.. cuma nak share info jer..

  4. Mohd Zaid says:

    ida > terima kasih atas info ini ida.. saya pun dah tak pakai benda tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *