Monthly Archives: January 2012

Google Tak Kejam

  Lega sikit dari semalam memikirkan apa yang dah terjadi kat blog Mohdzaid.com ni, aku ingatkan Google Dah Tak Sayang Aku tapi sangkaan aku salah sama sekali. Sebaliknya aku berterima kasih kepada Google kerana memberi banyak info dan banyak yang … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Google Dah Tak Sayang Aku

  Tensionnya aku hari ni, satu hari dok godek apa sebenarnya yang berlaku kat blog Mohdzaid.com ni. Sejak dari pagi semalam aku cuba buat carian Google, blog aku Mohdzaid.com dah tak di indexkan lagi kat situ. Apa kes sampai G … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , | 11 Comments

KEPUTUSAN PENUH PEMENANG DAN JUARA ANUGERAH JUARA LAGU 26 #AJL26

    Pastinya semua orang ternanti-nantikan siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara AJL 26 pada tahun ini. Susah gak nak cakap sebab semua pencalonan aku rasakan yang terbaik dan berhak untuk menang. So jom kita ramai-ramai saksikan live streaming kat … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments

Percutian Singkat Ke Teluk Kemang

  Semalam adalah percutian singkat aku bersama keluarga di Teluk Kemang, Port Dickson, Negeri Sembilan. Kalau nak diikutkan ini adalah percutian ke 1000 kali kot ke PD ntah la rasanya dah tak terkira pergi PD ni sebab sejak dari kecik … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Sudah 4 Tahun Bersama Nuffnang

  Hurray!! Selamat Ulangtahun ke 4 Mohdzaid.com bersama Nuffnang. Kalau ada anak dah besar dah anak aku kan hehe.. Terima Kasih banyak-banyak kat Nuffnang yang selama ni menjadi peneman setia blog Mohdzaid.com dan Alhamdulillah sejak bersama Nuffnang rezeki bertambah masyuk. … Continue reading

Posted in Macam-Macam, Uncategorized | Tagged | 6 Comments

Buah Hati Balik Kampung..

Ramainya orang kat LCCT hari ni.. parking kereta semua full house sampai aku park kereta kat tepi jalan, nasib baik tak kena clamp tayar kalau tak, tak pasal-pasal kena denda RM100 gitu-gitu je.. Mungkin ramai yang nak pulang dari bercuti … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments