Orang Kajang Memang Terbaik!

Yahooo! My New MacBook Pro

dalam Diriku oleh

dating for free Hampir 2 minggu aku mengalami gangguan misteri akibat laptop lama yang asik rosak dan membuatkan segala kerja blog aku tergendala. Sebab tu korang lama tak nampak aku update blog kan.. haha.. semalam aku dah tak tak tahan dengan gangguan misteri laptop lama tu lagi dan mengambil keputusan untuk beli laptop baru atau repair laptop lama.

dating sider helt gratis Memang pada awalnya nak repair je laptop lama tapi fikir balik kalau repair pun makan harga ratus atau mungkin beribu sebab kerosakan misterinya agak kritikal. So dari repair baik aku beli laptop barukan.. haha padahal dalam hati sebenarnya teringin sangat ambil Mac Book Pro.. sebenarnya dah lama mengidam nak Macbook Pro ni cuma duit tak cukup lagi. Hoho kalau cakap pasal duit, duit aku memang tak pernah cukup sampai bila-bila pun. Ada je hutang nak di bayarnya.

chatsites nederland Mengambil keputusan drastik aku terus pergi Lowyat dengan mak, kakak, Alia semalam. Pergi cari Macbook Pro kat Apple dealer kat situ tapi stock habis pulak. Adoiaaii.. kenapalah dia orang tak pergi order Mac Book Pro tu banyak-banyak dah tau hot selling kan.. So dah tak ada aku pun pergi kat Machines di Lot 10. Nasib baik stock diorang banyak dan tanpa segan silu aku terus rembat sebiji Macbook Pro kat situ..

mingle2 free online dating Agak jakun dan teruja jap sebenarnya pakai Mac Book Pro ni.. korang bayangkan lah aku tak pernah pakai laptop selain dari Windows tiba-tiba pakai OS MAC so agak keliru jap. Tapi so far ok je sebab dah biasa pakai iPhone dan iPad so tak rasa janggal sangat. Apa-apa pun aku happy sangat hari ni sebab dapat laptop yang aku idam-idamkan..

kvinne sΓΈker kvinne i Skien  

Tadddaaa!! inilah dia laptop terbaruku MacBook Pro yang berniai RM3699 dan Magic Mouse wireless comel tu harganya RM229.00. Spesifikasinya 13-inch: 2.4 GHz, 2.4GHz dual-core, Intel Core i5, 4GB 1333MHz, 500GB 5400-rpm1, Intel HD Graphics 3000, Built-in battery (7 hours)2. Alhamdulillah inilah yang aku dapat dari hasil duit blog yang aku simpan. Insyaallah nanti nak simpan duit blog untuk kawin pulak..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas