Orang Kajang Memang Terbaik!

Rangkuman Terakhir #DGInsideJob 2011

dalam Iklan oleh

men seeking men in Kiama Ini adalah cerita sambungan dari Apa Yang Menarik Di DiGi Insiders 2011 , Bangunan Hijau Kerja Pun Hijau, Unboxing DiGi iPhone4s di DGInsideJob dan Pelancaran DGiPhone4s Di DiGi SoHo. Untuk kali ni aku nak rangkumkan sekali semua gambar dan cerita yang aku lakukan masa kat DiGi Insiders 2011 hari tu. Hari kedua untuk sesi Story of a Little Yellow Brand bersama Sulin memang best. Kat sini kita orang diberi penerangan mengenai sejarah DiGi dan juga sejarah Yellow Man yang sebenarnya. Kalau nak tahu logo DiGi telah bertukar sebanyak 3 kali sejak penubuhannya. Nama pertama yang digunakan pula adalah Mutiara dan kini semua orang tahu namanya dah jadi DiGi. DiGi sentiasa membuat perubahan dalam memastikan produk dan perkhidmatannya terbaik untuk pelanggan jadi sebab tulah aku pun sampai sekarang guna DiGi.

incontri ragazze napoli  

kvinna söker kvinna i Östergötland

free video live chat Dalam sesi ni Sulin banyak menerangkan tentang penubuhan dan proses perubahan DiGi.

par söker par i Östhammar

Haha nak gelak dulu.. bukan apa aku kelakar bila dengar kisah sejarah Yellow Man ni.. ala orang kuning yang sentiasa ikut korang tu.. Korang tahu tak sebelum Yellow Man ni keluar tv dia ada kisahnya tersendiri.. tapi cerita tu hanya rekaan semata-mata je.. Penerangan telah dibuat oleh Alvin yang sangat periang dan peramah ni.. satu pekara yang aku akan ingat sampai bila-bila, Alvin ada cakap.. kalau lepas terjaga dari mimpi sila tulus atau lakarkan pada kertas, takut nanti lupa.. nanti satu hari kita akan lihat balik mimpi tu mungkin akan jadi satu kenyataan.

Kalau korang nak tahu.. inilah lakaran pertama Yellow Man untuk DiGi..

Yellow Man History

Antara yang menarik di DiGi Insiders 2011 ni kami dapat jumpa CEO dan CMO DiGi iaitu Mr.Albern dan Mr.Henrik yang sangat sporting. Diorang ni walaupun bz sanggup turun dan berjumpa dengan kami serta bermesra-mesraan.

Lebih teruja sebab dapat jumpa Sigve Brekke – Chairman of DiGi. Com Berhad dan Executive Vice President di Telenor Group. Bukan senang tau nak jumpa dia ni.. staff DiGi pun ada yang tak pernah jumpa. Memang terbaiklah..

Berkesempatan untuk melawat DiGi Customer Care dan dengar sendiri macam mana diorang melayan customer.. Thanks Mr.Asri sebab beri tunjuk ajar.. huh susah juga tau kerja customer service ni.. kena layan customer.. kena banyak bersabar.

Akak Rempit Mom pun ada.. thanks kak 🙂

Inilah dia DiGi Super Blogger yang join #DGInsideJob 2011 dan yang kat tengah tu lah Cikgu Lee (Mark Lee) yang 3 hari bersama-sama kitaorang dalam event ni. Thanks Mark sebab banyak beri tunjuk Ajar

Opsss tiba-tiba ada 6ixth sense .. yup masa kat sini jumpa 6ixth sense diorang otw nak pergi buat show jelajah.. so apa lagi dok borak-borak dan snap pix lah..

Rasanya tu je kot rangkuman terakhir ni.. simple je kan.. apa-apa pun thanks to DiGi dan Nuffnang yang sudi jemput aku ke DiGi Insiders 2011 ni dan aku sangat seronok sebab dapat jumpa kawan-kawan baru dan lama serta melihat cara kerja yang DiGi lakukan untuk staff mereka disana. Memang terbaiklah.. harap tahun depan DiGi dan Nuffnang boleh buat lagi aktiviti macam ni.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas