Orang Kajang Memang Terbaik!

Unboxing DiGi iPhone4s di #DGInsideJob

dalam Iklan oleh

dating service south africa Ini adalah cerita sambungan dari Apa Yang Menarik Di DiGi Insiders 2011 dan Bangunan Hijau Kerja Pun Hijau. Hari kedua di DiGiInsiders 2011 memang sangat best. Sebab apa hari kedua tu kita orang dapat buka (unboxing) iPhone 4s sehari lebih awal dari orang ramai. Untuk makluman korang iPhone4s launching pada 16 Disember untuk semua telco termasuk DiGi. Untuk agenda iPhone 4S pre-launch GTM review ni kami telah diterangkan apa kelebihan yang ada pada iPhone 4s.  Memang sangat excited betul kita orang masa ni tau tak..  Aku yang menggunakan produk iOS taklah rasa ralat sangat sebab dah biasa guna iPhone ni.. cuma excited nak tahu apa itu iCloud dan kelebihan SIRI.

dejta hemligt  

webcamera gratis

nätdejting svd Apa kelebihan yang ada pada iPhone4s? beza antara iPhone 4s dan iPhone 4 adalah ianya menggunakan Apple’s A5 Chip Dual Core dimana fungsi pemprosesan yang lebih pantas dan lancar. Memaparkan kelancaran grafik dan menjimatkan kuasa bateri. Kedua ialah ianya mempunyai SIRI (intelligent personal assistance) yang memudahkan urusan harian dengan bercakap melalui SIRI. Kamera pada iPhone 4s ini juga sangat jelas dengan resolution 8 megapixel dan mempunyai Face detection. Untuk video kamera pulak ianya merakam dalam 1080p HD dan mempunyai video stabilization. Ok iCloud adalah yang terbaru dari iPhone 4s dimana pengguna boleh sync segala data dalam iCloud dan berkongsi pada mana-mana device Apple yang lain.

gratis dating geen inschrijving  

DiGi merupakan salah satu telco yang menjual iPhone 4s. Bagi aku pekej yang ditawarkan oleh DiGi sangat murah dan berpatutan berbanding dengan telco lain. Pekej terdiri daripada iDiGi 88, iDiGi 138 dan iDiGi 238 di reka untuk pengguna bergantung dari penggunaan mereka. Untuk maklumat tentang harga dan pekej yang ditawarkan DiGi boleh tengok kat sini : http://www.digi.com.my/PhonesDevices/iphone4s.do

 

Sangatlah teruja waktu ni sebab dapat jadi orang pertama di Malaysia yang unboxing iPhone 4s .. tak kesah la orang pertama ke orang ke 10 ke janji dapat pegang 1 demo unit iPhone 4s ni..Memang terbaiklah iPhone 4s ni aku memang rasa nak angkat satu je.. sesuai untuk aku yang suka buat live blogging ni..sebab kamera dia pun cantik dengan 8mp .. DAN yang paling penting adanya pekej DiGi yang aku pakai sekarang ni.. memang lancar dan rangkaian yang meluas. Sentiasa Bersamamu..

 

Yahoo setiap sorang dapat satu.. oppsss dapat pinjam je okey.. nampak tak blogger lain pun tengah excited nak unboxing.. tapi masa ni kita orang tak dibenarkan tweet, blog atau fb tentang iphone 4s atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.. 🙂

 

 

Taddddaaaaa!!…  Inilah dia iPhone 4s yang aku nanti-nantikan.. huh masih panas dan baru keluar dari oven ..haha.. tersenyum lebar si pembuka kotak ni.. tapi hati kat dalam menangis sebab dapat pegang je.. tak dapat terus haha..

 

 Di Hujung Jari Anda.. ya inilah yang ada dalam kotang iPhone 4s ..

Jom lihat apa yang Rayyan dah buat dengan SIRI

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas