Magnet Foto Kalendar 2012

Tahun 2012 semakin hampir jadi azam baru pun dah kembali membuak dalam fikiran ni. Haha padahal azam lama pun masih tak terlaksana lagi..  Tak apalahkan.. azam tetap azam, laksana atau masih tak terlaksana tu perkara kedua. Janji kita ada azam dan wawasan yang nak dilakukan sepanjang tahun. Tul tak?..

Selalu kalau masa hujung tahun ni bila pergi shopping kat kedai mesti nak minta kalender tahun baru. Tapi sekarang ni tak lagi, sebab aku dah buat kalender kenangan aku sendiri. Mujurlah ada MilkAdeal.com yang sekarang ni tengah buat Promosi Krismas PhotoDelivery.com.my. Promosi yang aku maksudkan adalah RM29.90 (bernilai RM114) untuk 6 Magnet Foto dengan Kalendar 2012 [Diskaun 74%].

Untuk pengetahuan ini pertama kali aku tempah dan cetak kalender kenangan untuk diri sendiri. Sebab utama aku beli promosi ni kerana ianya sangat murah. Sebab kedua dengan harga RM29.90 aku dapat 6 set kalender kenangan dan bolehlah aku bagi kat sedara mara dan keluarga aku sempena tahun baru nanti. Sebab ketiga adalah kualiti dari PhotoDelivery.com.my ni sangat bagus, lihat saja testimoni mereka semua cakap perkhidmatan meraka bagus dan pantas. Sebab keempat perkhidmatan penghantaran kerumah percuma disediakan.

Okey ni nak bagi tau sikit, promosi ni tinggal 2 hari je lagi kat MilkAdeal.com, jadi kepada sesiapa yang berminat bolehlah tempah dan beli promosi ni kat MilkAdeal.com sekarang. Aku dah beli dah.. korang bila lagi?

 

 

Promosi Krismas PhotoDelivery.com.my! RM29.90 (bernilai RM114) untuk 6 Magnet Foto dengan Kalendar 2012 [Diskaun 74%]

 

Apa Yang Anda Dapat

6 Magnet Foto dengan Kalendar 2012
PERCUMA penghantaran dalam Semenanjung Malaysia

Tarikan Utama

Magnet Foto di atas. Kalis cap jari
Kalendar susun atur bulanan untuk tahun 2012
12 halaman tunggal dengan cuti umum & cuti sekolah
Cantik & tahan lama untuk paparan
Saiz yang amat berpatutan: +/- 5 “x 7” (13cm x 18cm)
Saiz magnet: +/- 5″ x 3.5″ (13cm x 9cm)
Boleh digunakan sebagai Kalendar Meja, Kalendar Peti Sejuk atau Kalendar Kereta

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Magnet Foto Kalendar 2012

  1. Pingback: Magnet Foto Kalendar 2012 Sudah Siap « Promo « Nuffnang « Aku Zaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *