Jom Tidur Sayang


20111219-101747.jpg

Selamat pagi Isnin semua. Harap hari ni lebih baik dari hari sebelumnya. Huhu hari ni aku cuti jadi mood bermalas-malasan dah melanda dalam hidup aku sekarang ni. Time cuti dan ada banyak masa ni tak pulak mood nak update blog ni datang. Tapi bila aku tengah bz time tak ada masa, time tu lah perasaan nak update blog datang membuak-buak.

Adoiiaiii padahal melambak je entry nak update tapi nak bukak laptop pun naik malas. Ni pun update guna ipad je lagi senang sambil baring-baring sambil menaip haha.. Tapi susah la menaip guna ipad. Aku tak biasa sangat guna ipad ni.. Aku lagi suka guna laptop.

Ok agenda ari ni adalah bermalas-malasan di rumah, pastu tengah hari kang nak pergi rumah Amani tengok adik baru dia.. Petang baru updatr blog ok.. Tu pun kalau tak malas lah haha..

PS: Jom tido sayangku… Patung Churp2 ni lah peneman aku waktu tido skrg ni… Hahhaha

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Jom Tidur Sayang

  1. Jard says:

    amvoii.. haha. sila cari bini cpt2

  2. Posh says:

    Salam….

    Nice mtg u n ur bro msa kat NAPBAS ari tu…ni mai singgah nak baca blog u sat hihi
    Tapi memang betul kekadang update blog guna iPad cam tak puas walaupun senangkan..;-)))

  3. yangyuyu says:

    hi tuan belog nak ajak join GA

    http://bamyuyu.blogspot.com/2011/12/ladies-photographer-giveaway.html

    hadiah utama adalah photobook, besarkan gambar dan cash:)

  4. Mohd Zaid says:

    haha jard.. tolong carikan bleh tak?

  5. Mohd Zaid says:

    hi Posh … nice mtg u too.. 🙂

  6. Mohd Zaid says:

    yangyuyu insyaallah akan join 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *