Orang Kajang Memang Terbaik!

Jom Tidur Sayang

dalam Diriku oleh

reformatorische datingsite


20111219-101747.jpg

datingsites nederland gratis Selamat pagi Isnin semua. Harap hari ni lebih baik dari hari sebelumnya. Huhu hari ni aku cuti jadi mood bermalas-malasan dah melanda dalam hidup aku sekarang ni. Time cuti dan ada banyak masa ni tak pulak mood nak update blog ni datang. Tapi bila aku tengah bz time tak ada masa, time tu lah perasaan nak update blog datang membuak-buak.

sit de rencontre pour ado Adoiiaiii padahal melambak je entry nak update tapi nak bukak laptop pun naik malas. Ni pun update guna ipad je lagi senang sambil baring-baring sambil menaip haha.. Tapi susah la menaip guna ipad. Aku tak biasa sangat guna ipad ni.. Aku lagi suka guna laptop.

møteplass på nett Ok agenda ari ni adalah bermalas-malasan di rumah, pastu tengah hari kang nak pergi rumah Amani tengok adik baru dia.. Petang baru updatr blog ok.. Tu pun kalau tak malas lah haha..

dating sider i sverige PS: Jom tido sayangku… Patung Churp2 ni lah peneman aku waktu tido skrg ni… Hahhaha

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

6 Comments

  1. Salam….

    Nice mtg u n ur bro msa kat NAPBAS ari tu…ni mai singgah nak baca blog u sat hihi
    Tapi memang betul kekadang update blog guna iPad cam tak puas walaupun senangkan..;-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas