Orang Kajang Memang Terbaik!

Dah Berapa Hari Tak Berblog

dalam Diriku oleh

incontri nella tua cittร  Salam kengkawan semua, adoiaaaiii lama sungguh rasanya aku tak update blog ni kan? semuanya gara-gara internet kat rumah aku ni buat hal lah pulak. Masa nak update blog je masa tu jugak lah internet Screamyx ni nak down. Dalam minggu ni rasanya dah berpuluh kali dia down dan time hujan pun susah nak buat connection. Hari ni baru lah ok sikit dan selesa untuk blogging.

date russian women Selain dari masalah internet yang lambat, faktor kedua aku tak update blog adalah sebab rumah aku ada kunjungan sanak saudara. Yahoooo bestnya sebab makcik kesayangan dan nenek datang tidur kat sini. Sepupu aku yang kecik-kecik pun datang sekali memeriahkan keadaan. Diorang ni kalau dah datang sini apalagi asik main game kat iPad dan Tab je lah kerjanya haha.. tak apalah sekali sekala diorang datang.. mainlah puas-puas kan.. time cuti sekolah nilah diorang seronok habiskan masa bersama keluarga dan saudara marakan..

russia dating Okey ini nak kasi tahu bahawasanya mulai esok hingga jumaat aku akan berada di D’House DiGi dalam program #DGInsideJob Sebenarnya hati ni dah tak sabar nak kesana dan belajar ilmu baru. Selain tu dapat peluang tengok diorang bekerja dalam satu komuniti dalam suasana penuh kehijauan. Itulah yang aku paling suka sebenarnya dan nak sangat rasai pengalaman tu. Alhamdulillah lah terpilih juga akhirnya dalam misi pencarian #DGInsideJob ni.. nanti jangan lupa ye baca blog aku ni sebab aku mungkin akan buat live update kat sana nanti.. ๐Ÿ™‚

married encounters Hokey! cukup sampai disini dulu.. aku tengah nak cari bahan untuk kemaskini blog ni jap.. lagipun sekarang WordPress dah update version ke version 3.3. So agak kepeningan skit pulak pepagi ni.. hahaha.. btw selamat membaca ye kengkawan semua..ย  i love u.. hahaha apahal plak aku merapu pepagi buta ni kan..

zeus online dating  

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas