Cheque Ke 10 Nuffnang & Cheque Ke 3 ChurpChurp

 

Alhamdulillah sejak jadi blogger ni bertambah-tambah rezeki yang datang dan sejak aku join Nuffnang dan ChurpChurp makin melimpah-limpah duit masuk. Alhamdulillah, syukur kepada Allah atas kurniaan rezeki yang Engkau berikan ini. Untuk pengetahuan ini adalah cek yang ke sepuluh dari @NuffnangMY dan cek yang ketiga dari @Churp2 . Nilai jumlah yang aku terima tak perlulah aku nak didedahkan berapa banyak.. cukup aku katakan yang kedua-dua cek ini mampu sara aku untuk tempoh sebulan kalau aku tak bekerja hehe..

Bagi blogger baru yang nak berjinak-jinak dalam dunia blogging tu, teruskan usaha anda jangan mudah patah semangat ye.. mula-mula dulu pun aku macam korang gak.. lama-lama insyaallah rezeki tu akan masuk sedikit demi sedikit.. baca info-info cara menjana pendapatan dari Nuffnang dan Churp2 dari blogger-blogger otai yang lain.. cuba tanya mereka macam mana diorang boleh kaya raya.. hoho jangan tanya aku sebab aku blogger biasa je ye.. kalau masih blur gak silalah tanya pada Nuffnang dan Churp2 sendiri sebab mereka sentiasa membantu

Bagi aku Nuffnang dan Churp2 bukan setakat membantu jana wang dalam dunia blogging tapi mereka pun banyak buat event percuma, bagi tiket movie percuma, bagi hadiah percuma, bagi handphone percuma, contest dan macam-macam lagi lah.. memang rugi bagi mereka yang tak sertai. Kata-kata terakhir.. thanks Nuffnang dan ChurpChurp semoga di tahun 2012 ni lebih banyak lagi event menarik dan kempen iklan untuk semua 🙂

Okey memandangkan dah dapat duit! so apa lagi.. nak booking pergi bercutilah tahun depan.. nak gi Tokyo ke Osaka?.. huaaaaa…. fening

 

PS : Korang ada Twitter? ada Facebook?.. tipu lah kalau kata tak ada… nak jana duit dari Twitter dan Facebook?… jom klik sini http://bit.ly/churpchurps

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Cheque Ke 10 Nuffnang & Cheque Ke 3 ChurpChurp

  1. JMR says:

    masyukkk bro..

  2. lin azlina says:

    bestnya…banyaklah tu nilainya sampai leh fikir nk g holiday..anyway..tahniah…saya 1st time cash out churp2

  3. bestnya…tak penah lagi merasa duit dari blog ni…tapi dah merasa pegi konsert free dengan blog….dapat gak tgk far est movement.. 🙂 .kalau bleh bg tips buat duit ngn blog pun best gak…haha

  4. syu90 says:

    thniah ye..

  5. Mohd Zaid says:

    @JMR alhamdulillah ada lah sikit duit backup bulan ni hehehe

  6. Mohd Zaid says:

    hehehe ala kak lin azlina, ada la sikit je.. 🙂 tahniah gak kak akak sebab dah cashout 1st cek churp2

  7. Mohd Zaid says:

    salam Hazmin Hamudin, tak apa cuba pelan-pelan, insyaallah nanti awak pun boleh dapat .. 🙂

  8. Mohd Zaid says:

    terima kasih syu90 🙂

  9. Fazrol says:

    Pergh!! Masyuk..
    Tahniah bro…

  10. Mohd Zaid says:

    Terima kasih bro Fazrol ..

  11. Alhamdulillah syukur…. sy x pernah cash out lagi huhuhu

  12. Mohd Zaid says:

    terima kasih Azham Vosovic ..

  13. dzuandiey says:

    bestnyer dapat duit camtu…adehh..bila nak merasa nih…asyik kena suspended jer..benci tol..

  14. Mohd Zaid says:

    @dzuandiey lol kenapa sampai boleh suspended?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *