Cheque Ke 10 Nuffnang & Cheque Ke 3 ChurpChurp

 

Alhamdulillah sejak jadi blogger ni bertambah-tambah rezeki yang datang dan sejak aku join Nuffnang dan ChurpChurp makin melimpah-limpah duit masuk. Alhamdulillah, syukur kepada Allah atas kurniaan rezeki yang Engkau berikan ini. Untuk pengetahuan ini adalah cek yang ke sepuluh dari @NuffnangMY dan cek yang ketiga dari @Churp2 . Nilai jumlah yang aku terima tak perlulah aku nak didedahkan berapa banyak.. cukup aku katakan yang kedua-dua cek ini mampu sara aku untuk tempoh sebulan kalau aku tak bekerja hehe..

Bagi blogger baru yang nak berjinak-jinak dalam dunia blogging tu, teruskan usaha anda jangan mudah patah semangat ye.. mula-mula dulu pun aku macam korang gak.. lama-lama insyaallah rezeki tu akan masuk sedikit demi sedikit.. baca info-info cara menjana pendapatan dari Nuffnang dan Churp2 dari blogger-blogger otai yang lain.. cuba tanya mereka macam mana diorang boleh kaya raya.. hoho jangan tanya aku sebab aku blogger biasa je ye.. kalau masih blur gak silalah tanya pada Nuffnang dan Churp2 sendiri sebab mereka sentiasa membantu

Bagi aku Nuffnang dan Churp2 bukan setakat membantu jana wang dalam dunia blogging tapi mereka pun banyak buat event percuma, bagi tiket movie percuma, bagi hadiah percuma, bagi handphone percuma, contest dan macam-macam lagi lah.. memang rugi bagi mereka yang tak sertai. Kata-kata terakhir.. thanks Nuffnang dan ChurpChurp semoga di tahun 2012 ni lebih banyak lagi event menarik dan kempen iklan untuk semua :)

Okey memandangkan dah dapat duit! so apa lagi.. nak booking pergi bercutilah tahun depan.. nak gi Tokyo ke Osaka?.. huaaaaa…. fening

 

PS : Korang ada Twitter? ada Facebook?.. tipu lah kalau kata tak ada… nak jana duit dari Twitter dan Facebook?… jom klik sini http://bit.ly/churpchurps

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.