Terkini : Keadaan Banjir Di Kajang !

Gempar !! di Kajang, Selangor sebentar tadi baru sahaja seorang blogger iaitu Doposen.com merakam detik cemas banjir di Kajang kira-kira pukul 4.30 petang tadi..keadaan yang sangat teruk dan merbahaya ini membuatkan ramai pihak mula bimbang dengan paras air yang makin meningkat dan melepasi paras bahaya. Plaza metro kajang sudah mula ditenggelami air dan dijangka banyak kerugian yang bakal dialami oleh pemilik kedai di sekitar kajang.

keadaan banjir yang teruk ini meningatkan semula detik banjir pada tahun 2008..masih belum ada lagi pengesahan tentang jumlah mangsa banjir dan kematian..namun ada beberapa ini menyatakan bahawa sudah ada 2 orang telah mati akibat dihanyut arus deras tetapi berita tersebut masih belum disahkan lagi oleh pihak berkuasa.

diharap kepad semua pemandu kenderaan ke kajang diharap lebih berhati-hati dan dinasihatkan tidak masuk ke pekan kajang kerana jalan ditutup oleh pihak polis.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Terkini : Keadaan Banjir Di Kajang !

  1. A fascinating discussion is definitely worth comment.
    I do believe that you should write more on this topic,
    it may not be a taboo matter but usually folks don’t talk about such topics.
    To the next! Cheers!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *