Orang Kajang Memang Terbaik!

Detik Cemas Banjir di Kajang !!

dalam Blog/Diriku/Video oleh

free online chat


kvinne søker kvinne i Grimstad Detik cemas Banjir di Kajang sangatlah merisaukan banyak pihak termasuk saya sendiri kerana kampung saya terletak di Kajang. Berita terkini dari kajang melaporkan jalan raya di sekitar pekan kajang ditutup dan hanya akan dibuka apabila keadaan benar-benar selamat untuk dilalui. Dilaporkan juga ada 2 nyawa telah terkorban namun berita tentang kematian masih belum lagi dapat disahkan kerana tidak ada bukti yang sahih dari mana-mana pihak.

compare dating sites air yang naik terlalu pantas telah menyebabkan 70 percent bandar kajang ditenggelami air dan ini berpuncari dari hujan berterusan dari jam 3 petang tadi sehingga lewat malam. selain itu, sistem perparitan yang kecil di sungai sekitar kajang menjadi faktor utama air tersumbat dan melimpah ke jalanraya disamping sampah sarap yang banyak menjadi air sungai lebih dalam sehingga melimpah melepasi tebing sungai.

free online chat now saya mengucapkan takziah kepada seluruh keluarga saya di kajang dan kepada rakyat kajang semoga anda melalui ujian ini dengan tenang dan diharapkan banjir ini dapat reda secepat mungkin..lihatlah beberapa video yang saya dapat melalui beberapa blogger dan ini dapat menggambarkan suasana yang sangat teruk di kajang ketika ini.

young teen dating


Credit video daripada UzairOthman.com dan Doposen.com ..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

5 Comments

  1. @myvitrd syukur lah.. lepas ni kena minta MPKJ besarkan lagi sungai kecik kat kajang tu.. dan orang ramai dinasihatkan supaya jagalah kebersihan sungai..

  2. @liza jalan jam tu memang dari dulu… banjir pun dulu kajang selalu kena.. tapi sejak dua menjak ni banjir makin menjadi2 .. mungkin banyak sampah sarap kot..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Jejak Stormtroopers

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak
Kembali Ke Atas