Orang Kajang Memang Terbaik!

Jom Tengok Bola – AFC Asian Qualifiers

dalam Macam-Macam oleh

kvinna söker par i Mönsterås

dating sidor  

vrouw zoekt vrouw in Zeist Ada sesiapa kat sini yang suka main bola tak?.. atau yang suka main bola dan tengok orang main bola? haha.. hokey malas nak bising-bising, hari ni aku nak bagi tiket kat korang untuk menyaksikan perlawanan antara Malaysia vs Syria dan Malaysia vs Bahrain bagi perlawanan AFC Asian Qualifiers di Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

live cam and chat Terima kasih kepada Samsung Malaysia kerana sudi menaja tiket perlawanan bola ini kepada pembaca blog Mohdzaid.com, oleh itu kepada sesiapa yang inginkan tiket ini sila lah like Facebook SamsungUnivez dan Facebook Mohdzaid.com. Kemudian PM aku via Facebook dan cakap korang nak 2 tiket… Harap maklum! tiket adalah terhad.. siapa cepat dia dapat.. 🙂

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas