Jom Tengok Bola – AFC Asian Qualifiers

 

Ada sesiapa kat sini yang suka main bola tak?.. atau yang suka main bola dan tengok orang main bola? haha.. hokey malas nak bising-bising, hari ni aku nak bagi tiket kat korang untuk menyaksikan perlawanan antara Malaysia vs Syria dan Malaysia vs Bahrain bagi perlawanan AFC Asian Qualifiers di Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

Terima kasih kepada Samsung Malaysia kerana sudi menaja tiket perlawanan bola ini kepada pembaca blog Mohdzaid.com, oleh itu kepada sesiapa yang inginkan tiket ini sila lah like Facebook SamsungUnivez dan Facebook Mohdzaid.com. Kemudian PM aku via Facebook dan cakap korang nak 2 tiket… Harap maklum! tiket adalah terhad.. siapa cepat dia dapat.. 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *