Jom Kumpul Point Dengan BIGGIES

 

Apa yang paling penting dalam kehidupan kalau tak pandai nak berjimat dan dapatkan hadiah untuk diri sendiri. Aku sentiasa inginkan yang terbaik untuk diri dan keluarga tak kiralah dari segi apa pun janji yang halal. Dalam setahun berapa ribu korang habiskan duit untuk pergi melancong naik kapal terbang dan makan serta shopping? mesti banyak bukan? tapi tahukah korang yang korang boleh dapatkan balik pulangan dari setiap perbelanjaan yang telah dibuat itu?..

YA kini satu program loyalty telah dilancarkan semalam bertempat di Vertigo Club di The Gardens Kuala Lumpur. Program yang diberi nama BIG Loyalty ini telah dilancarkan oleh CEO AirAsia , Tan Sri Tony Fernandes dalam acara yang penuh meriah. BIG Loyalty membolehkan ahlinya mendapatkan penerbangan percuma AirAsia dan tawaran lain dengan menebus point yang telah dikumpul melalui BIG Card. Aku memang nantikan program loyalty dari Airasia ni sebab bagi aku yang suka melancong ni boleh lah pergi melancong free tiap-tiap hujung tahun. Pengguna yang berminat bolehlah menyertai BIG Loyalty dan kumpulkan point “BIGGIES” apabila membuat transaksi membeli belah di 2000 partner yang mengambil bahagian diseluruh dunia termasuk AirAsia dan Tune Group. .

Di Malaysia, BIG Card diberi nama BIG VISA Prepaid Card dimana pemegang kad boleh tambah nilai dikesemua bank atau secara online di laman sesawang http://www.tune2big.com. Permohonan BIG Card cuma RM10.00 dan boleh dibuat secara online dilaman web tersebut. Aku baru je daftar so lepas ni bolehlah kumpul BIGGIES dan melancong.. melancong.. melancong… hehe..

Untuk sebarang pertanayaan tentang BIG, sila ke Facebook.com/myBIGShots dan Twitter.com/myBIGShots

 

 

Tan Sri Tony Fernandes

 

BIG Loyalty Program

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Jom Kumpul Point Dengan BIGGIES

  1. syu90 says:

    wah..menarik nie..

  2. Mohd Zaid says:

    @syu90 saya dah dapatkan kad ni.. nanti boleh kumpul point boleh terbang percuma dengan Airasia..

  3. Mohd Zaid says:

    @ chegu zubir jom melancong bersama.. 🙂

  4. Anonymous says:

    macam mana nak mohon kad ni ek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *