Senarai Pemenang Kontest MohdZaid.com : Saya Nak Menang Hadiah

Alhamdulillah tamat sudah Kontest MohdZaid.com : Saya Nak Menang Hadiah yang telah berlangsung di blog Mohdzaid.com tempoh hari. Sebelum tu nak minta maaflah kepada semua peserta yang tertunggu-tunggu siapakah pemenangnya yang agak lama kan hihi.. Terima kasihlah kepada anda semua yang sudi join walaupun hadiah yang ditawarkan tak lah selumayan mana. Terima kasih juga kepada penaja yang sudi memberi sumbangan hadiah dan sentiasa support Mohdzaid.com dari dulu hinggalah sekarang. Tahniah kepada anda semua, bagi aku korang semua pemenang dan tiada siapa yang kalah cuma hadiah terpaksa dibahagikan kepada mereka yang terbaik saja. Jangan risau semua yang join dapat hadiah ye.. hehe :)

Kepada semua pemenang anda akan dihubunhi melalui email. Sila semak email anda dan hantarkan maklumat yang aku perlukan tu ye.. kalau tak ada email sila cek kat Spam Box atau kalau still tak dapat boleh send email kat aku di yedkajang@gmail.com

Hadiah CD dan hamper CD serta T-shirt masih aku tak dapat lagi dari pihak penganjur. So bila dah dapat nanti aku akan terus pos kat korang ye.. apa-apa pun tahniah dan semoga anda semua sentiasa melayari Mohdzaid.com setiap masa dimana jua. Insyaallah dimasa akan datang banyak lagi peraduan yang akan diadakan untuk korang semua. Tahniah.. Tahniah… Tahniah…

 Hadiah Utama x 1 pemenang :

http://blogsumpah.blogspot.com/2011/10/contest-saya-nak-menang-hadiah.html

- Wang Tunai RM200 sumbangan dari DenaiHati.com

- Voucher KFC RM10 sumbangan Mohdzaid.com

Hadiah Tempat Pertama x 1 pemenang :

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

- Hosting EBiz Beginner sumbangan Exabytes Malaysia 

- Domain (.com/.net/.org) sumbangan Mohdzaid.com

Hadiah Tempat Kedua x 1 pemenang :

http://www.ceritadqimie.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

- Hosting EBiz Beginner sumbangan Exabytes Malaysia 

- Voucher KFC RM10 sumbangan Mohdzaid.com

Hadiah Tempat Ketiga x 2 pemenang :

 http://jmr23.com/kontest-saya-nak-menang-hadiah/

- Kemeja-T eksklusif dan hamper berupa cakera padat artis sumbangan Universal Music Malaysia

Hadiah Sagu Hati x 10 pemenang :

- Sekeping cakera padat terbaru terbitan Universal Music Malaysia

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.