[TELAH DIJUAL] Apple iPad 1st Gen 16Gb WiFi Untuk Dijual

 

Jualan hebat! Jualan hebat!.. Jualan penghabisan stok!… hahaha… macam kat shopping complex pulak kan buat sales hujung tahun. Tapi berita baik!! jangan nak tunggu hujung tahun baru nak pakai iPad sebab hari ni nak buka kedai kat blog aku ni.. Hari ni aku nak jual Apple iPad 1st Gen 16Gb WiFi yang baru (unopened sealed box) yang masih belum buka lagi dari plastik.   Siapa cepat dia dapat sebab aku hanya ada 1 unit saja.

 

Harga Jualan : RM900 (TELAH DIJUAL)

Terma Pembayaran : Tunai Sahaja

Penghantaran : PERCUMA

Spesifikasi Unit : Apple iPad 1 (16GB WiFi)

Warranty : Tiada (jangan risau sebab belum buka kotak pun)

 

Kalau ada sesiapa berminat boleh terus email kat aku di yedkajang@gmail.com dan siapa yang beli akan dapat 1 hadiah misteri dari aku.. hadiah biasa-biasa je.. tapi sure korang mesti suka punya hehe..  🙂

 

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in OMG and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to [TELAH DIJUAL] Apple iPad 1st Gen 16Gb WiFi Untuk Dijual

  1. myvitrd says:

    wah..jualan penghabisan stok ni.. bayar installment tak boleh ke Zaid.. hehehe..

    Asal ko nak jual bro

  2. eddy says:

    yang ini bukan ipad2?? wah banyak menang ipad ek zaid… dari hari tu cuba tak der rezeki pun kat saya

  3. akubiomed says:

    Oh, ini iPad generasi pertama.

  4. lin azlina says:

    xley nego lg ke bang? hehe..

  5. Mohd Zaid says:

    ipad ni sudah dijual.. harap maklum.. 🙂 thanks ye komen kat sini..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *