Selamat Hari 7-Eleven

20111107-005137.jpg

Hari ni 7 November 2011 merupakan hari 7-Eleven yang disambut setiap tahun di seluruh dunia. Tahniah 7-Eleven dan aku sangat berbangga sebab aku salah seorang pekerja 7-Eleven yang sangat berdedikasi. Walaupun promo ini tidak berbayar tetapi aku tetap nak promosi 7-Eleven kat kawan-kawan semua.

7-Eleven merupakan salah satu kedai serbaneka 24jam terkemuka di Malaysia. Aku boleh jamin 7-Eleven tetap menjadi pilihan no1 rakyat Malaysia dengan pelbagai barangan jualan dan salah satu produk istimewanya ialah Slurpee. Mesti ramai diantara korang semua ada pengalaman manis minum Slurpee pelbagai rasa sejak dari kanak-kanak sampailah sekarang ni kan..

Okey, bersempena hari 7-Eleven hari ni jom ramai-ramai shopping kat sini, sebab dengan setiap pembelian 3 barangan korang akan dapat percuma limited edition 7-Eleven non-woven bag yang sangat comel ini. Kumpulkan 7 warna kesemuanya hari ni bermula dari jam 11pagi. Dapatkan diseluruh cawangan 7-Eleven berdekatan anda sekarang.

Update via iPad

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *