Monthly Archives: November 2011

AirAsia X The Great X-cape

Pernah tak anda terfikir untuk pergi bercuti dan menikmati keindahan alam semula jadi? pernah tak terlintas dalam fikiran anda bahawa percutian yang diimpikan itu adalah percutian yang paling menakjubkan? pernah tak anda terfikir bahawa percutian yang diidamkan itu adalah percutian … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | 7 Comments

Teringin Nak Bercuti Ke Korea

  Hujung tahun dah beb! cuti tahunan banyak lagi nih. Nak habiskan atau nak simpan untuk tahun depan?.. OMG tahun depan aku masih tak booking nak pergi bercuti ke mana-mana lagi ni. Sekarang ni dalam fikiran aku asik terfikirkan Korea … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , | 13 Comments

Ceria Bersama – Great Family Time Contest

Kehidupan memang tak sah kalau tak seiring dengan teknologi. Sebut pasal teknologi pula, sekarang ni boleh dikatakan semua rumah ada komputer jangan kata di bandar sekarang ni kat kampung pun dah ada komputer. Semua ni penting untuk menjadi Malaysia negara … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment

MilkADeal – Jom Rehatkan Badan Di Malacca Spa

Tahun 2012 semakin hampir dan pasti ianya diikuti dengan azam baru untuk majukan lagi diri untuk terus success dimasa akan datang. Kerja sememangnya memerlukan minda dan fizikal berfungsi dan sentiasa bekerjasama antara satu sama lain. Jika kita antara golongan mereka … Continue reading

Posted in Promo | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

Cuti Umum & Cuti Sekolah 2012

  Yahooo Cuti.. tapi takukah korang yang aku tak pernah pun cuti pada setiap cuti umum?.. setiap tahun sejak aku bekerja aku memang tak pernah ambil cuti waktu ini sebab kerja shift ni memang best. Masa orang bercuti ni lah … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

SCAM : Jangan Percaya Email Ini

Baru je kejap tadi aku dapat email ni dari orang yang aku tak kenali, memula tu malas nak baca sebab panjang sangat tapi macam kesian pulak takut dia betul-betul nak minta pertolongan. Baca punya baca, perasaan aku macam tak kena … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , | 12 Comments