Nirvana Tribute Gig

20111028-111654.jpg

Peminat-peminat kumpulan Nirvana jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk menyaksikan Nirvana’s Nevermind 20th Anniversary Tribute Gig yang akan berlangsung di Hard Rock Cafe, Jln Sultan Ismail, Kuala Lumpur pada 29 Oktober 2011 ini. Persembahan dihangatkan dari artis-artis seperti Kyoto Protocol, One Buck Short, The Azenders, Kugiran D’Tepi Pantai dan AhmadAhmad serta favourite local fans dari Polly, Lithium dan Breed.

Pastinya gig tribute ini akan mengimbau kembali zaman kegemilamgan kumpulan Nirvana yang masih mempunyai peminatnya diseluruh dunia dan khususnya Malaysia. Persembahan akan bermula pada jam 4 petang hingga 8 malam. Tiket boleh didapati dilokasi dan jika anda membeli album Nevermind 29th Anniversary Album yang bernilai RM35 pada hari tersebut, anda akan menerima sehelai batu-T exclusive secara percuma sehingga stok masih ada.

Untuk maklumat lanjut sila layari :-

www,universalmusic.com.my
http://www.facebook.com/event.php?eid=149793628452697
http://www.facebook.com/pages/Universal-Music-Malaysia/266940380983

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *