Comelnya Churpie Plushie Nih

Comel tak Churpie Plushie nih?… atau tuan yang empunya lagi comel? hahaha.. yang penting kedua-duanya sentiasa comelkan.. apa keheynye yoppp main anak patung pulak aku ni kan.. ceritanya gini.. hari tu pergi ofis Nuffnang ambil barang untuk di review kemudian teringat yang @Churp2 ada buat donation untuk program TLC Promise Me S2, alang-alang dah datang tu teruslah niat nak membantu tak banyak sedikit pun jadilah. Korang kalau nak menderma pun masih boleh guna je terus dari akaun Churp2 atau nak tahu lebih lanjut boleh je baca kat blog Churp2 sebab kat situ banyak info lagi..

 

TLC Promise Me S2

Churp Churp together with Nuffnang & MilkADeal is going hand in hand to raise funds for Rumah Aman in the TLC Promise Me Season 2. Rumah Aman is a home to 30 unfortunate children and needs refurbishing of their electrical wiring work and lightning breaker system. The amount needed for this renovation work costs up to RM 20,000 and we are pledging to complete this wish of Rumah Aman by October 30th 2011. Read our blog post for more information.

Generous Churpers & Nuffnangers would be able to do their part in this by either donating just RM1 of their Churp Churp/Nuffnang earnings to the fund or purchase a much desired Churpie Plushie for just RM 25, where all proceeds will be channeled to the fund.

The Churp Churp & Nuffnang Malaysia community comprise of more than 300,000 social media influencers! Can you imagine the amount we are able to raise to help Rumah Aman with just a single dollar from each Churper & Nuffnanger? Besides that, this is also your chance to get hold of the popular Churpie Plushie while doing your part for charity.

dipetik dari : http://www.churpchurp.com/tlc-2011/

 

 

Jadi korang boleh menderma dari RM1 hinggalah seberapa banyak yang nak didermakan.. dan korang boleh beli Churpie Plushie ni dengan harga RM25 dan dana tersebut akan disalurkan terus kepada badan kebajikan ni.. Apa tunggu lagi.. jom derma sekarang dan bantulah mereka yang memerlukan ye… sambil-sambil tu bolehlah kita bermesra-mesri Churpie Plushie yang comel ni.. hehehe…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Iklan and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Comelnya Churpie Plushie Nih

  1. JMR says:

    dua-dua comel..hahahah

  2. azrijohan says:

    oke,memang comel

  3. Churp Churp says:

    Thank you for your support to Rumah Aman, Zaid! 😀

  4. Mohd Zaid says:

    @azrijohan hahaha aku tau .. aku lagi comel kan? hehehe

  5. Mohd Zaid says:

    @JMR thanks bro jmr.. saya tau saya lagi comel lote hahaha

  6. Mohd Zaid says:

    thanks @Churp2 sebab komen kat blog saya 🙂

  7. Pingback: Berbuka Puasa Bersama Churp Churp | Mohdzaid.com | Aku Cuma Insan Biasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *