Pratonton Muzik Video – Ning Baizura (Bila)

 

Bertempat di Redbox The Garden Kuala Lumpur petang semalam, satu majlis pratonton muzik video MTV lagu berjudul Bila dari Ning Baizura. Untuk pengetahuan semua lagu Bila merupakan lagu terbaru yang dimuatkan dalam album Dewa yang kini boleh didapati di pasaran. Terima kasih kepada kak Ning dan UMM sebab sudi jemput zaid pada majlis ni.  Semua yang hadir berpeluang untuk menyaksikan video klip MTV yang pertama kali di pertontonkan dan masih fresh baru keluar dari oven bak kata kak Ning. MTV Bila ini mempunyai ceritanya tersendiri dan bila aku tengok video klip ni memang sangat menyentuh hati dan perasaan (menangis dalam hati) tapi takkan nak tunjuk pulak air mata depan orang ramai kan.. haha jadi nangis dalam hati je lah.

Menurut Ning lagu ini memang banyak inspirasi dan beliau kiranya sebagai Panglipur lara dalam video klip ini. Lagu ini sudah cukup dengan kekuatan untuk menjadikan manusia berubah menjadi yang lebih baik dan terbaik. Memang pertama kali zaid dengar lagu ni memang meremang bulu roma sebab lagu ni memang ada ‘kaw’ nya tersendiri. Nak cerita lanjut tentang video klip Bila ni jom tengok video temuramah wartawan dari MohdzaidTV bersama Ning Baizura kat bawah ni..

 

http://www.youtube.com/watch?v=79jUhN9qkB4

Video diatas menampilkan sedikit preview MTV Bila yang official dari Ning Baizura dan pesanan untuk konsertnya akan datang pada 2 Disember ini. Jom tengok video ini ye.. 🙂

 

Kak Ning sememangnya anggun dan cantik pakai baju ni.. aku gelarkan baju ni “Bila Sesuci Murni” sebab kak ning sangat cute.

Alahai sangat comel kak Ning Baizura..

Kak Ning dan wartawan yang buat liputan.. huhu wartawan blogger nih.. harap kak ning redha dengan wartawan ni sebab dia sangat kekwat hahahaha gurau je… sorry ye kak ning kalau zaid ada terkasar bahasa atau tersilap tutur kata masa interview akak 🙂 nanti kita jumpa lagi okey..

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Pratonton Muzik Video – Ning Baizura (Bila)

  1. Aku peminat ning baizura says:

    Klu kak ning bace komen ni kan best… Kak ning, Kiter suka dengar lagu k.ning daripada dulu sampai sekarang.. Suara k.ning unik, xde sape leh tiru.. Hihihi

  2. Aku peminat ning baizura says:

    Kak ning ni mmg the best lah… Cool je.. Ckp pun x mcm artis lain yg berlagak… Harap semua impian kak ning akan tercapai… Mmg patut pun sbb kak ning mmg best…

  3. Sya Isya says:

    amboi3…zaid 😀

  4. Mohd Zaid says:

    @Sya Isya hehehe siti klau ko kat kl aku dah ajak ko dah..

  5. Mohd Zaid says:

    @Aku peminat ning baizura, kak ning memang terbaik u knoww..

  6. Mohd Zaid says:

    kak ning mesti baca punya @Aku peminat ning baizura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *