Sensasikan Deria Anda Dengan Perfume 6IXTH SENSE

Wah wah wah dalam diam rupanya kumpulan 6ixth Sense ni dah ada produk sendiri. Sekarang ni aku tengok ramai artis Malaysia sudah pandai untuk menggunakan brand dan nama mereka untuk menjual produk. Bagi aku baguslah sebab mereka ni ada usaha untuk majukan lagi diri setapak kehadapan dan berdaya saing dalam bidang perniagaan. Ada yang berniaga makanan, berniaga baju dan tidak ketinggalan kumpulan 6ixth Sense yang mengsensasikan deria bau anda dengan produk perfume terbaharunya.

Berikut adalah pesanan dari 6ixth Sense di Facebooknya :-

 

Sensasikan deria anda dengan perfume 6IXTH SENSE,yang berharga RM38. Terdapat dalam 2 jenis iaitu:- Biru – untuk lelaki.
Merah – untuk wanita

6ixth Sense Marketing juga turut mengeluarkan produk deodaran yang memiliki CK1 untuk lelaki dan TOMMY GIRL untuk wanita yang berharga rm16 sahaja. 100% tanpa alkohol,,selamat digunakan bagi tiap lapisan umur dan masyarakat,,cepat dapatkanya deriaku.

PERFUME HANYA TERDAPAT DI 6IXTH SENSE MARKETING SDN BHD SAHAJA.TIDAK ADA DIMANA MANA KEDAI MAHUPUN PASARAYA. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH EMAIL PADA –

sixthsenseadm@gmail.com

Bagaimana baunya ye?.. wah kena cuba ni dan kalau ada sesiapa yang nak beli bolehlah email kepada mereka, sebab produk ni tak ada jual kat luar tau.. harga pun berpatutan. Semoga 6ixth Sense terus maju jaya dalam bidang nyanyian dan perniagaan ye.. 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *