The Book Of Morris Johnson

Peminat Zee Avi mesti dah pernah dengar lagu terbarunya The Book Of Morris Johnson kan kan?.. alahai bestnya lagu nih bagi aku lah.. bagi korang aku tak taulah nak komen apa.. tapi bagi aku lagu ni memang tahap best.. huhu.. bagi peminat yang tak tahu Zee Avi akan mengadakan konsert di Malaysia tak lama lagi jadi kalau korang betul-betul minat dengan Zee Avi ni sila-silalah datang ye.. Jom kita nyanyi sama-sama lagi The Book Of Morris Johnson dari Zee Avi nih..

 

http://www.youtube.com/watch?v=bh-OFiB6L9s&feature=player_embedded

 

The turtle moves slowly and is happy with his pace of life
The flamingo walks with elegant grace — she knows she’s one of a kind

If you can’t stop, at least smile as you go by
If you can’t stop, at least smile as you go by
Sometimes, you just gotta know how to feel

The happy crab danced on the beach to a calypso beat
The happy mullet jumps for the pure joy of being alive

If you can’t stop, at least smile as you go by
If you can’t stop, at least smile as you go by
Sometimes, you just gotta know how to feel

The gator grinned as he dreamed of his next meal
Every good fisherman has a pelican watching over him

If you can’t stop, at least smile as you go by
If you can’t stop, at least smile as you go by
Sometimes, you just gotta know how to feel

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Video and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *