Ikhlas Daripada MAGGI

 

Hari-hari makan MAGGI pun tak ada masalah bagi aku sebab hari ni aku dapat 6 kotak hamper Maggi hari raya. Wow 6 kotak tu penuh dengan produk-produk Maggi dari serbuk perencah, maggi cup, maggi instant, sos maggi dan macam-macam lagi.. rasanya hamper ni boleh bertahan selama setahun. Terima kasih kepada Maggi sebab pilih keluarga aku pemenang untuk peraduan hamper hari raya nih.

 

Benarkah orang cakap makan maggi boleh botak?.. aku rasa tu semua rumors je sebab dah berpuluh tahun aku makan produk Maggi tak pulak botak kepala aku haha.. kalau korang nak tahu produk maggi ni dah berpuluh-puluh tahun wujud kat Malaysia dan menjadi salah satu makanan paling digemari di dunia. Tak percaya cuba korang belajar luar negara atau pergi melancong oversea kalau tak bawa maggi memang tak sah kan..

 

Maggi banyak buat peraduan kat laman Facebook diorang jadi korang like la FB nih https://www.facebook.com/MaggiMalaysia mana tau lepas ni rezeki korang pulak kan..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ikhlas Daripada MAGGI

  1. nak sket klu ada rempah beriani ek.. untungnya mesti ari2 bedal maggie je kan

  2. Mohd Zaid says:

    tak pasti la kak ada ke tak rempah beriani.. nanti zaid double cek.. kalau ada zaid kasi ye..

  3. memang x boring makan maggie bro walau setiap hari..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *