Zee Avi Homecoming Tour – Live in KL

 

Ohh la la.. penyanyi kecil molek ni diam-diam ubi berisi rupanya. Lama aku tak dengar cerita pasal Zee Avi ni kan.. yelah dia ni fofular kat oversea tapi kat Malaysia tanah tumpah darahnya lagu dia macam ikut musim je pihak radio nak pasang. Tapi aku pasti walaupun begitu Zee Avi tetap punyai peminatnya yang tersendiri. Dengan vokal yang mantap dan mempunyai karisma yang menawan Zee Avi tetap bersemangat dan kini kembali dengan jelajah konsertnya Zee Avi Ghostbird Tour – Live in KL. Kali ini beliau akan mengadakan di tiga venue termasuk KL Live di Kuala Lumpur pada 17 November, Penang 19 November dan Kuching pada 26 November ini. Jadi peminat-peminat Zee Avi jangan lepaskan peluang ini untuk saksikan artis kegemaran anda beraksi.

 


 

Zee Avi, one of Malaysia´s most successful international recording artistes of recent times returns to her Malaysian shores for an exclusive national tour, which includes Kuala Lumpur, Penang and Kuching in conjunction of her Homecoming Tour and release of her sophomore album, Ghostbird. Her new album release showcases the maturity of her music and her comfort as an established performer.

In the two years since her self-titled debut was released on Jack Johnson’s Brushfire Records and Ian Montone´s label, Zee´s free spirit has wandered from major music festivals (SXSW, Outside Lands, Bonnaroo) to huge tours (Lilith Fair) and back to her homeland of Sarawak, where she picked up an International Youth Icon Award.

After the album arrival on August 30th, Zee is itching to get back on tour and show off her live skills. “I want people to feel like they´re being hugged,” she says of the soothingly beautiful Ghostbird. “I think this is my swell window right now.”

Join us to experience Zee Avi´s breathy, earthy vocals singing those catchy, whimsical tunes from her best-selling debut album and be astounded by the new beauties from her brilliant new album, Ghostbird. This is the voice, one reviewer described as “the voice you would follow anywhere”. Follow her to one of these special dates for a night you will never forget.

Serving you up the appetizer before the main course is the multi-talented One Buck Short drummer, who´s better known as Narmi when he strums beautiful notes on his guitar. Narmi´s music is soulful and full of heart. His grasp for catchy melodies and his unique voice has enabled him to gain a steady following in the singer-songwriter circuit.

 

Tiket sudah boleh dibeli melalui laman http://www.airasiaredtix.com/ dan tiket dijual dengan harga RM98 (Standard) dan RM158 (Premier). Bagi pembelian tiket Premier anda akan menikmati pekej seperti private bar, private toilets dan tempat duduk bernombor. Tiket juga boleh didapati di Rock Corner outlets dan Victoria Music outlets berdekatan anda.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Zee Avi Homecoming Tour – Live in KL

  1. cam yuna ke die nie? tak penah dengar pun? huhuhuhu

  2. Mohd Zaid says:

    @samanosuke_04 zee avi dan yuna berbeza dari segi suara dan maybe sedikit dalam muzik yang mereka persembahkan..

  3. Pingback: The Book Of Morris Johnson – Aku Zaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *