Ning Baizura @ KL LIVE

 

Pastinya ini adalah satu pengumuman yang cukup bermakna dan paling dinanti-nantikan oleh peminat setia Ning Baizura. Seperti yang sedia maklum sebelum ini Ning Baizura akan mengadakan konsert khas untuk peminatnya di @KL LIVE (1st Floor Life Centre, Jalan Sultan Ismail KL) pada 2 Disember 2011 ini jam 8.30 malam. Wahhh kak ning tak sabar rasanya zaid nak tengok konsert kak ning ni, mesti gempak dan akan meninggalkan seribu kenangan buat peminat-peminatnya. Kali ini Ning akan mendendangkan lagu-lagu hit dari pelbagai albumnya termasuk album terbaru Dewa serta lagu-lagu klasik yang diminati ramai.

Inilah hadiah paling bermakna buat semua peminat Ning Baizura jadi kepada semua peminat diluar sana jangan ketinggalan untuk saksikan kak Ning kita buat persembahan ye. Gerenti puas hati gua cakap sama lu orang.. Kepada peminat yang berminat untuk membeli tiket bolehlah beli secara online di laman sesawang  https://online.tickethotline.com.my/ dan pembelian awal akan menerima diskaun sebanyak 10% dari harga tiket sekiranya beli pada 17-31 oktober ini. Tiket adalah terhad dan mempunyai tempat duduk jadi beli sekarang sebelum tiket kehabisan. Tiket dijual pada harga bermula RM150, RM200, RM225, RM250, RM275 dan RM375. Cepat sebelum terlambat.

Barangan cenderamata Ning Baizura turut dijual pada harga promosi bernilai RM100 dan RM75.00 (Pre Purchase) yang terdiri daripada :-

Package Items are:

A1 Ning@KL LIVE Concert Poster
Ning Baizura 2012 Calendar (A5 size)
Ning Baizura Woven Bag
Ning Baizura Concert T Shirt – Limited Edition – Need to specify size at time of purchase.
Ning Baizura Notepad
Ning Baizura Album – DEWA – Signed with Pre Purchase

Merchandise without album ( RM75.00)

Package Items are:

A1 Ning@KL LIVE Concert Poster
Ning Baizura 2012 Calendar (A5 size)
Ning Baizura Woven Bag
Ning Baizura Concert T Shirt – Limited Edition – Need to specify size at time of purchase.
Ning Baizura Notepad

 

Senarai tempat duduk dan harga tiket :-

Senarai tempat duduk dan harga tiket :-

 

 Buat pembaca blog Mohdzaid.com dan semua peminat setia kak Ning sila lihat video dibawah ada sedikit pesanan untuk anda.


About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *