Nak Menang iPad2? Jom Masuk Contest Nih!

 

Hari ni jenjalan kat Facebook terjumpa satu lagi contest yang patut aku join.. hadianya merupakan sebuah ipad2 untuk direbut. Wah wah best gak join contest Trend Micro “Nooo! Face” ni selain protect pc dari virus ianya mudah dan berkesan. Aku ingat lagi dulu masa zaman aku guna PC tok kadok.. PC aku dulu lambat macam kura-kura tapi lepas scan dan clean virus menggunakan antivirus online dari Trend Micro segalanya jadi senang..

So sesiapa yang nak join contest ni boleh link FB ni… like dulu kemudian snap gambar cuak korang.. :)

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com