Blogger MasterChef Malaysia Finale – Part 3 (Senarai Pemenang)

Yey mesti ramai yang dah tahukan siapa pemenang Blogger MasterChef Malaysia tahun ni. Ada tempat pertama dan tempat kedua serta ada satu hadiah untuk blogger buzz. Siapakah pemenangnya jom tengok kat bawah ni …

 

Alahai hensemnya alam bersama mak aku yang menang set sudu nih.. mak aku selamba je jawab soalan mengatasi 3 orang anak muda yang jawab salah. Masa ni Alam suh mak aku buat muka selamba sebab menang sudu hihi..

 

 

Inilah juara kita Yip Wan Yee yang memenangi

GRAND PRIZE (Best MasterChef Blogger)

 RM3,000.00 in cash + Panasonic IH Cooker (Model: KY-C227B) worth RM2, 799 + BHPetrol Cash Voucher worth RM 500.00 + Ipad1 (16GB) with WIFI + Masterchef Pendrive (4GB) + Mitten + Nestle Hamper worth RM 300.00

Tempat kedua dimenangi oleh Wawa..

Runner up Prize – (2nd Best MasterChef Blogger)

RM2,000.00 in cash + Panasonic Microwave (Model: NN-GS597) worth RM999 + BHPetrol Cash Voucher worth RM 400 + Ipad1 (16GB) with WIFI + Masterchef Pendrive (4GB) + Mitten + Nestle Hamper worth RM 200.00

dan tempat ketiga a.k.a Blogger MasterChef BUZZ dimenangi oleh aku sendiri.. yey..

Bonus Prize – the Best MasterChef Buzz Blogger

 RM1,000.00 Cash + Panasonic Microwave (Model : NN-GS597) worth RM999 + BHPetrol Cash Voucher worth RM 200.00 + Ipad1 (16GB) with WIFI + Masterchef Pendrive (4GB) + Mitten + Nestle Hamper worth RM 150.00. Yang aku pangkah tu adalah hadiah yang aku tak dapat seperti yang dijanjikan.. tapi tak apalah dah dapat hadiah yang sanggat berbaloi dan aku sanggat berterima kasih dan bersyukur..

 

 

Yip Wan Yee memakai topi chef yang menjadikan beliau seorang juara blogger Masterchef Malaysia yang pertama.. tahniah

 

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Blogger MasterChef Malaysia Finale – Part 3 (Senarai Pemenang)

  1. tahniah kepada semau pemenang

  2. akuzle ayu says:

    x perler x dpt yg tecik2 tuh…. yg pentinggg…. ipadddd….yuhuuuu!!

  3. eyriqazz says:

    tahniah zaid..bolehla jemput ke rumah merasa masakan zaid…

  4. wendyywy says:

    Wah, besornye gambar saya. huhuhuhu!
    Thankyou, dan tahniah dapat best blogger.
    Aku skang tengah pening kepala ngan induction cooker tu. nak cari pembeli.
    Hari tu nak cari zaid, tanya nak tukar tak, tapi tak nampak dah. Wawa pun minat microwave je.

  5. Mohd Zaid says:

    @wendyywy nak tukar ke?.. nak kena tambah duit ke?.. kalau tukar suka sama suka saya ok je.. tapi kalau nak tambah duit.. duit tak de haha.. anyway congratz ye..

  6. Mohd Zaid says:

    @eyriqazz thanks bro.. insyaallah nanti kalau zaid memasak zaid jemput bro and the geng semua makan..

  7. Mohd Zaid says:

    akuzle ayu hehehe betul tu..

  8. Mohd Zaid says:

    Shack@AnjungMaya terima kasih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *