Saya Menang The Best MasterChef ‘Buzz’ Blogger

 

Tak sangka aku menang The Best MasterChef ‘Buzz’ Blogger kat finale Astro Blogger MasterChef Malaysia semalam… ok nanti aku cerita lanjut pasal event ni ye sebab sekarang tengah bz kerja haha…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Saya Menang The Best MasterChef ‘Buzz’ Blogger

  1. shaharil says:

    Tahniah bro. 🙂

  2. azelyusoff says:

    congratulationsss. bestnye dapat ipad

  3. myvitrd says:

    wah dah banyak ipad ko tu zaid.. baik bagi aku satu bro.. heheeh

  4. fazrol says:

    tahniah bro….
    Ipad dah banyak boleh let go laa.. ha ha.

  5. Mah@mahu says:

    Tahniah anda layak menang tahniah sekali lagi..

  6. JAI @ JEJAI says:

    Tahniah bro..memang rezeki bro..

  7. tahniah bro… 😀 hebat memasak..

  8. Mohd Zaid says:

    TQ bro @shaharil 🙂

  9. Mohd Zaid says:

    @azelyusoff tq.. 🙂

  10. Mohd Zaid says:

    mana ada banyak bro.. sikit je @myvitrd

  11. Mohd Zaid says:

    @azrijohan thanks bro 🙂

  12. Mohd Zaid says:

    @fazrol thanks bro..

  13. Mohd Zaid says:

    Mah@mahu thanks bro 🙂

  14. Mohd Zaid says:

    @jai thanks abang jejai..

  15. Pingback: First Ever Blogger MasterChef Challenge – full account | KYspeaks

  16. Huai Bin says:

    Congrats bro! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *