Aku Insan Biasa

Saya Menang The Best MasterChef ‘Buzz’ Blogger

dalam Diriku oleh

 

Tak sangka aku menang The Best MasterChef ‘Buzz’ Blogger kat finale Astro Blogger MasterChef Malaysia semalam… ok nanti aku cerita lanjut pasal event ni ye sebab sekarang tengah bz kerja haha…

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

11227924_10206569099611278_3594520352992209352_n

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Screen Shot 2015-03-07 at 2.42.20 PM

Jom Kurus 9 KG

Asik-asik bila menulis blog aku mesti nak cakap “ahhh lamanya tak update
Kembali Ke Atas