SEMI-FINAL 2 – Blogger MasterChef Malaysia

Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar, SEMI-FINAL 2 – Blogger MasterChef Malaysia telahpun diketahui siapakah pemenangnya. Tunggu 15hb ni diorang berentap untuk Juara Blogger MasterChef Malaysia kat SACC Shopping Mall, Shah Alam jam 12.30 petang. Rasanya abang Jejai boleh menang ni.. insyaallah aku akan berada disana untuk support.

 

Aku terselit ditengah-tengah geng blogger masterchef.. haha dimanakah aku?.. korang carilah sendiri..

Pemenang bertuah SEMI-FINAL 2 – Blogger MasterChef Malaysia. Tahniah kepada korang.. masakan korang memang sedap-sedap belaka..

 

Inilah hadiah yang aku dapat join Blogger MasterChef Malaysia, perhhh kalah pun dapat hadiah… bestnya dapat voucher RM100 BHPetrol .. boleh lah jenjalan pas ni…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to SEMI-FINAL 2 – Blogger MasterChef Malaysia

  1. Pingback: Blogger MasterChef Malaysia Finale – Part 1 – Aku Zaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *