SHARE

 

Ini dia senarai 40 peserta Master Chef Malaysia yang terpilih untuk tahun ini. Tahniah kepada semua peserta yang terpilih salah seorang dari anda tentu akan dinobatkan sebagai juara tapi siapakah dia? kita tunggu siaran Master Chef Malaysia yang akan keudara di Astro Ria (SALURAN 104) mulai 22 Oktober ini. Pastinya ramai yang dah tertunggu-tunggukan apakah yang bakal dilakukan oleh semua peserta Master Chef Malaysia ni nanti.

Tanpa mengira latar belakar kehidupan, MasterChef Malaysia bakal menarik perhatian penonton kelak. Mereka terdiri daripada pelajar, penoreh getah, pekebun, doktor gigi, artis, pereka fesyen, guru dan pelbagai pekerjaan yang bukan dalam bidang masakan. Tak sanga rupanya ramai yang mempunyai bakat yang terpendam dan kinilah masanya untuk mereka mencurahkan bakat mereka dalam program masakan seperti ini.

Pastinya mereka akan bertarung nasib mencuba pelbagai masakan yang enak untuk dihidangkan kepada juri. Tahniah sekali lagi kepada 40 peserta yang terpilih inilah masanya untuk anda mengubah nasib dalam program realiti masakan dan mengubah aspirasi kehidupan yang boleh dibanggakan.

 

Ary Malik seorang pelakon dan kini dia adalah salah seorang dari peserta top 40 Master Chef Malaysia.. adakah Ary akan menjuarai pertandingan ini dan teruskan kehidupan sebagai MasterChef? nantikan siarannya 22 Oktober ini di Astro Ria.

Senarai Peserta TOP 40 Master Chef Malaysia

¬†Untuk maklumat lanjut sila ke : –

http://www.astro.com.my/masterchef/

http://www.facebook.com/MasterChefMalaysia

http://twitter.com/masterChefMy

1 COMMENT

LEAVE A REPLY