Orang Kajang Memang Terbaik!

MasterChef Malaysia – Ujian Sajian Pantas & Penyingkiran

dalam Promo oleh

vrouw zoekt stel in Schiedam

dating chat gratis  

dating i oslo MasterChef memberikan inspirasi dan peluang kepada chef baru mencungkil bakat mereka dalam bidang masakan dan dilatih oleh mereka yang berpengalaman di dalam industri masakan.Rancangan ini akan membuka ruang kepada chef chef ini untuk mengubah kerjaya, impian dan aspirasi kehidupan mereka ke suatu tahap yang boleh dibanggakan.

 

SENARAI PROGRAM

 

free lesbian dating site UJIAN SAJIAN PANTAS & PENYINGKIRAN (Pressure Test & Elimination) sejam

man söker man i Järle (Jerle) Setiap Ahad bermula 23 Oktober 2011 jam 9.00 malam

3 peserta terendah dari Ujian Cipta Rasa akan kembali ke arena utama untuk menghadapi Ujian sajian Pantas Mereka akan diberi sebuah hidangan signature besertakan resipinya dan mereka harus mereplikakan hidangan itu dalam masa yang ditetapkan. Salah seorang daripada peserta yang tidak berjaya mereplikakan hidangan tersebut akan disingkirkan.

 

Untuk sebarang maklumat berkenaan #MasterChefMY bolelah layari laman-laman sesawang dibawah.

– Official Site URL – http://www.astro.com.my/masterchef/
– Facebook Page Link- http://www.facebook.com/MasterChefMalaysia
– Twitter Link– www.twitter.com/MasterChefMY

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

  1. Aku tengok program master chef ni macam pilih bulu.artis korang selamatkan kononlah dia tu artis yg tk popular.lagi2 chef rasa pada org yg tkde rupa..kita dekat luar ni dh boleh agak sapa yg tersingkir.jangan la bawak pemikiran kampung macam ni.tkan masak pon nk pilih rupa kod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Cappuccino Ice..

Cappuccino Ice satuuuu…. haha boleh pulak main order kat rumah.. ehem..ehem.. ye
Kembali Ke Atas