Jom Buat Kad Nama Dari BrilliantPrint – MilkADeal

 

Kad nama memang penting dalam bidang perniagaan, melalui kad nama (Name Card) seseorang boleh dapatkan perniagaan berjuta-juta ringgit. Tapi bagi seseorang blogger perlu ke ada name card? jawapan aku memang ya! blogger pun kena ada lah kad nama kalau tak macam mana nak promosi blog korang tu kan.. selain dapat banyak undangan korang pun boleh dapat unique visitor masuk dalam blog korang. Hari ni aku baru je beli kad nama dari syarikat BrilliantPrint.com melalui tawaran yang dibuat oleh MilkAdeal.com.

Aku beli sebab name card yang dijual kat sini murah dan kualitinya bagus. Dengan hanya RM39 (bernilai RM145) korang akan dapat 600 keping kad nama berwarna penuh, dua muka, laminasi kusam dan yang bestnya penghantaran kad tersebut adalah percuma. Harga yang ditawarkan cuma RM39 iaitu penjimatan sebanyak 73% dari harga asal.

Cepat beli sekarang kerana tawaran hampir tamat dan tawaran sah sekarang je.

Apa Yang Anda Dapat

  • 600 keping (6 kotak kad nama):
  • 300 keping setiap nama / reka bentuk. Sejumlah 2 nama / reka bentuk untuk 600 keping kad nama
  • Saiz: 90mm x 54mm (boleh dalam potret atau landskap)
  • Art Card 260gsm, dua muka, laminasi kusam, cetakan berwarna penuh
  • 1 kotak = 100 keping
  • Penghantaran percuma seluruh negara

Tarikan Utama

  • Opsyen tambahan (akan dicaj secara asing, dibayar terus kepada BrilliantPrint):
  • “Tracing” (RM30/nama atau reka bentuk). Contoh: Jika ada 2 reka bentuk ATAU 2 nama di kad nama dengan 1 baucar, jumlah tambahannya ialah RM60 untuk “artwork tracing”
  • Penjuru bulat RM12 (RM2/kotak*6)
  • “Hot stamping” RM90 (RM15/kotak*6, termasuk blok “hot stamping block”). Harap maklum bahawa BrilliantPrint tidak menyediakan “Borderless Hot Stamping”. Kawasan maksimum = 75mm x 39mm
  • Spot UV, satu muka RM30 (RM5/kotak*6)
  • Spot UV, dua muka RM60 (RM10/kotak*6)
  • Tambah dari 300 keping ke 500 keping setiap nama/reka bentuk (RM16). Sejumlah 1000 keping kad nama
  • **Tambahan akan diambil kira untuk semua kad nama yang dibeli. Contohnya, jika anda beli 600 keping kad nama, opsyen tambahannya akan diambil kira untuk kesemua 600 keping kad nama (1000 keping, jika ditambah ke 1000 keping)

 

Sekiranya berminat sila beli disini : http://www.milkadeal.com/deals/brilliantprint-namecard

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Jom Buat Kad Nama Dari BrilliantPrint – MilkADeal

  1. hemmm macam nak wat gak

  2. ejam says:

    murah juga harga yg ditawarkan, kebetulan #OctTwtFest pun akan datang maka kalau tempah kad nama bolehlah diedarkan nanti…

  3. Mohd Zaid says:

    @penulis senja saya baru buat.. memang murah

  4. Mohd Zaid says:

    @ejam cubalah beli..

  5. Pingback: Name Card Untuk Blog Aku! – Aku Zaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *