Happy Birthday from NuffnangMY and TGVCinemas

 

Hari jadi datang lagi.. alahai malasnya kalau sebut pasal birthday, bukan tak semangat nak sambut tapi tiap kali hari jadi aku mesti risau dengan umur aku yang makin meningkat usia nih. Nak kata makin berusia makin matang tu tak apa juga ni aku makin tua makin perangai macam budak-budak haha.. dah memang aku sejak azali perangai kebudak-budakkan nak buat macam manakan.. terimahlah aku seadanya haha.. Tadi dapat email dari Nuffnang diorang bagi 4 tiket tengok apa saja wayang pada bulan hari jadi aku ni. Terima kasih ye Nuffnang dan TGV Cinemas sebab bagi tiket nih. Boleh lah aku celebrate hari jadi aku nanti dengan orang yang tersayang.. huhu..

 

 

Dear Nuffnanger,

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you’ve been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed 🙂

Feel free to drop by and collect your passes from the Nuffnang office before 7 November 2011 (Monday). Our office is open from 9am – 6pm on weekdays (with the exception of public holidays), and is located at;

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.

 

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Iklan and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Happy Birthday from NuffnangMY and TGVCinemas

  1. Cik Peanut says:

    waaaaa, seronok2, Happy Birthday!

  2. Mohd Zaid says:

    Huhu seronok memang seronok Cik Peanut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *