Orang Kajang Memang Terbaik!

Saksikan Program MasterChefMY Di Astro Ria Pada 22 Oktober Ini.

dalam Promo oleh

møteplassen eller sukker

singles dating site

dating sites gratis Seperti yang semua orang tahu bahawa program masakan realiti TV nombor satu di dunia iaitu Master Chef akan menemui anda tidak lama lagi. Tetapi kali ini dalam versi Malaysia dan dipanggil MasterChef Malaysia yang akan ditayangkan di Astro Ria (Saluran 104) mulai 22 Oktober 2011 ini. Pastinya ramai penonton tidak sabar untuk menanti detik debaran para peserta MasterChef Malaysia beraksi didapur bagi merebut hadiah yang ditawarkan dan sekaligus merangkul gelaran “MasterChef Malaysia” yang pertama.

couples seeking couples in Kingston Program MasterChef Malaysia akan keudara tidak lama lagi dan antara program yang disajikan adalah MasterChef TX yang akan mula ditayangkan pada 22 Oktober setiap hari Sabtu-Rabu jam 9 malam. Master Class pula akan disiarkan setiap hari jumaat jam 9 malam. Satu fenomena yang bakal membuatkan anda terliur dan lapar apabila melihat MasterChef kita memasak nanti.

polish dating site Untuk sebarang maklumat berkenaan #MasterChefMY bolelah layari laman-laman sesawang dibawah.

– Official Site URL – http://www.astro.com.my/portal/Master-Chef/
– Facebook Page Link- http://www.facebook.com/MasterChefMalaysia
– Twitter Link– www.twitter.com/MasterChefMY

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Cappuccino Ice..

Cappuccino Ice satuuuu…. haha boleh pulak main order kat rumah.. ehem..ehem.. ye
Kembali Ke Atas