Voucher Starbucks RM10 Dari Exabytes Malaysia

 

Padan lah dua tiga hari ni aku asik bau-bau kopi Starbucks je, rupa-rupanya hari ni ada postman datang rumah bagi surat dari Penang. Surat yang dimaksudkan adalah dari pihak Exabytes Malaysia. Kenapa aku dapat surat ni? dan kenapa mereka bagi aku voucher Starbucks RM10 ? jawapannya mudah saja.

 

Win a Starbucks voucher by just Paying 14 days in advance from invoice due date. Your invoice must be a renewal invoice with invoice balance more than RM200.We will send voucher(s) to the address in your billing account within 1 month time from the  payment date. Please make sure it is valid”

 

Semua pelanggan Exabytes yang membuat pembayaran awal 14 hari untuk menyambung perkhidmatan domain dan hosting dengan jumlah invoice melebihi RM200 akan memenangi voucher Starbucks ni. Baguskan Exabytes ni mereka memang baik hati bukan saja bagi aku IPad2, taja hadiah kat blog aku bahkan mereka pun bagi aku voucher kopi Starbucks haha.. Apa-apa pun kepada semua pelanggan Exabytes silalah buat pembayaran awal ye kalau nak menang voucher ni gak.. 🙂

 

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Voucher Starbucks RM10 Dari Exabytes Malaysia

  1. syu90 says:

    wah..bes tu..

  2. munna says:

    zaid, nak tny boleh?
    sy bru je daftar domain kt exabytes, dh masuk invoice 67.90..sy nk byr via transfer account rhb tp xtau mcm mn cara..
    blur ni..

  3. Mohd Zaid says:

    @syu90 pakai hosting apa?.. kalau nak menang hadiah hosting percuma bole join contest http://www.mohdzaid.com/2011/09/12/kontest-mohdzaid-com-saya-nak-menang-hadiah.html

  4. Mohd Zaid says:

    @munna klau melalui rhb zaid tak pastilah.. selalu zaid baya guna kad kredit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *