Invitation To Astro Blogger @MasterChefMY Contest

 

Serius saya tak pandai masak! tapi tak pandai masak tak berti aku masak tak sedapkan.. haha agak terkejut gak resepi Maggi Laksa Nyonya aku tu jadi pilihan dan melayakkan aku masuk peringkat Semi-Finalis pada 8 Oktober 2011 ni kat The Cooking House. Tengok peserta bloggers yang sebelum ni buat aku lebih cuak nak join. Ermm nak masak apa ye nanti? kena buka buku resepi nih, yang penting aku kena tanya dan bersifu dengan mak aku dulu. Seperti yang ditulis blogger-blogger yang terpilih sebelum ni, mereka akan diberikan kotak misteri dan mempunyai bahan-bahan yang perlu digunakan untuk memasak. Aku tengah blur lagi nih.. apalah agaknya bahan-bahan yang aku akan dapat nanti? mungkin ada daging, ayam, ketam, udang.. tapi nak masak apa ye?.. arrrhhhhh blurrrrr… apa-apa pun mulai hari ni aku nak cuba memasak supaya bila dalam pertandingan nanti taklah aku terkial-kial. Harap korang semua doakan kejayaan aku nanti ye.. Insyaallah kalau berjaya masuk peringkat akhir aku masak untuk korang ok? =)
Kalau tak menang Blogger MasterChef Malaysia pun tak apalah, tapi aku nak menang The Best MasterChef ‘Buzz’ Blogger haha.. so korang kalau nak tahu apa aktiviti dan resepi semua Blogger MasterChef bolehlah masuk

– Official Site URL – http://www.astro.com.my/MasterChef/
– Facebook Page Link- http://www.facebook.com/MasterChefMalaysia
– Twitter Link– www.twitter.com/MasterChefMY

 

PS : Jangan lupa saksikan program MasterChef TX  akan bersiaran pada 22nd October 2011 ini setiap hari Sabtu hingga Rabu jam 9.00 malam dan Master Class akan bersiaran setiap hari Jumaat 9.00 malam di saluran Astro Ria Channel 104.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Iklan and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Invitation To Astro Blogger @MasterChefMY Contest

  1. nik says:

    tahniah dan gudluck incik zaid!!!

  2. Mohd Zaid says:

    Salam @nik.. terima kasih ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *