MilkADeal : Macarons Dari Oven Comel

 

Siapa kat sini tak pernah makan Macarons? sila angkat tangan.. hihi aku pun nak angkat tangan sebab aku tak pernah lagi dapat makan Macarons seumur hidup aku. Huh kesiankan? yelah Macarons ni sedap dan cantik harga pun boleh tahan, manalah aku mampu nak beli. Nasib baik ada Oven Comel yang sekarang ni tengah buat promosi Macarons nya di laman MilkAdeal. Murah memang cukup murah kalau nak beli kat luar harganya tentu mahal, tapi dengan adanya MilkAdeal ni aku dah banyak berjimat dalam perbelanjaan harian. Sekarang ni nak makan Macarons bukan penghalang bagi aku sebab semua orang mampu beli.

Kini MilkAdeal menawarkan Macarons dan Oven Comel iaitu dengan RM15 (bernilai RM30) untuk Macarons (15 Keping) dari Oven Comel, Kota Damansara. 6 Warna Ceria dan 4 Perisa untuk dipilih. [Diskaun 50%]. Menarik bukan? dan semestinya produk yang ditawarkan ini Halal dan boleh dibeli oleh semua umat islam.

Aku baru je beli 2 set Macarons 15 keping yang satunya cuma RM15 jadi kalau beli dua RM30 lah.. harga ini bagi aku cukup murah kalau nak dibandingkan beli kat tempat lain. Selain daripada itu rasanya yang enak dan sesuai dijadikan hadiah atau untuk kudapan sambutan hari jadi orang yang tersayang.

Terdapat 6 warna Macaron yang boleh dipilih antaranya biru, merah jambu, hijau, oren, kuning dan ungu dan isinya pula dari mentega kacang, krim keju, coklat ‘ganache’ dan ros ‘ganache’. Sekiranya korang berminat nak beli bolehlah masuk laman http://milkadeal.com/deals/ovencomel-macaron15pcs dan buat pembelian sekarang. Cepat tawaran sedang berjalan dan siapa cepat dia dapat.. huhu

 

Apa Yang Anda Dapat

15 Keping Macarons

Tarikan Utama

6 warna-warna cerah untuk dipilih4 isi enak untuk dipilihDibakar segar dari rumahKek Cawan, Kek dan tat turut disediakan

Kat mana nak beli?

http://milkadeal.com/deals/ovencomel-macaron15pcs

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to MilkADeal : Macarons Dari Oven Comel

  1. Oven Comel says:

    Oven Comel tentu sedap dan bagus, I juga blog it kat http://malaysiasfood.com/oven-comel/

  2. I’ll immediately grasp your rss as I can’t find your email subscription hyperlink
    or newsletter service. Do you’ve any? Please permit me recognize in order that I may subscribe.
    Thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *