Konvokesyen Politeknik Merlimau Kali Ke 9

 

3 tahun yang lalu aku dan mak pergi ke Politeknik Merlimau Melaka sebab nak hantar adik aku Uzair nak belajar kat sana, hari ni segulung diploma telah dia tunjukkan dan buktikan kat kami. Tahniah adik, kami semua bangga dengan kau berjaya dalam pelajaran. Sekarang ni belajar elok-elok pulak ye kat Uniten tu.. lepas ni tunjukkan kat mak dan kitaorang pulak ijazah kau nanti ye.. 🙂

Angah ni dulu nak belajar tapi sebab angah ni malas belajar tu yang tak dapat nak ambil diploma, tak pe adik teruskan belajar ye jangan patah semangat dan rajin berusaha. Sentiasa berdoa kepadaNya insyaallah apa yang kita harapkan menjadi kenyataan.

 

Kasih ibu membawa ke syurga…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Cinta and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Konvokesyen Politeknik Merlimau Kali Ke 9

  1. JMR says:

    hidup kalo tak kenal erti putus asa, kompom berjaya,,tahniah utk adik bro..

  2. eyriqazz says:

    wahh,kacaknya mamat belah kanan tu..ehh,mamat kanan ni la yang design business card tiru saya tu kan? Hak3…

  3. Mohd Zaid says:

    @JMR terima kasih bro.. kita doakan dia berjaya ambik ijazah pula

  4. Mohd Zaid says:

    @eyriqazz hehehe zaid tau zaid kacak bro kekekeke..

  5. anis says:

    wahh thniah kt adik ..dia amik kos apa ye??

  6. Syah says:

    hidup kalo tak kenal erti putus asa, kompom berjaya,,tahniah utk adik bro..

    Syah
    burberry bag

  7. Mohd Zaid says:

    Syah > adik saya skrg dah sambung dig kat uniten kajang.. alhamdulillah doakan dia berjaya..

  8. One other crucial optionss with Deaad Trigger 2 Hack No Survey Software program is the unlock all arms(weapons) and to add unlimited well being and ammo!

  9. If you want to make use of the hack on a cell system you can connect the machine to the LAPTOP using USB or a wifi connection.

  10. It is not suitable with iPad 1, iPhone 3GS, annd 3rd
    or 4th era iPod Contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *