Konvokesyen Politeknik Merlimau Kali Ke 9

 

3 tahun yang lalu aku dan mak pergi ke Politeknik Merlimau Melaka sebab nak hantar adik aku Uzair nak belajar kat sana, hari ni segulung diploma telah dia tunjukkan dan buktikan kat kami. Tahniah adik, kami semua bangga dengan kau berjaya dalam pelajaran. Sekarang ni belajar elok-elok pulak ye kat Uniten tu.. lepas ni tunjukkan kat mak dan kitaorang pulak ijazah kau nanti ye.. :)

Angah ni dulu nak belajar tapi sebab angah ni malas belajar tu yang tak dapat nak ambil diploma, tak pe adik teruskan belajar ye jangan patah semangat dan rajin berusaha. Sentiasa berdoa kepadaNya insyaallah apa yang kita harapkan menjadi kenyataan.

 

Kasih ibu membawa ke syurga…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com