Cup Cake Ini Qistina Yang Punya

Ingat lagi tak pernah aku cerita dulu aku beli Cup Cake dari website Milkadeal dengan penjimatan sebanyak 44% tuh.. kalau tak ingat meh klik link ni MilkADeal Touch – Craves for Cakes. Hari ni baru dapat merasa kek ni sebenarnya dah boleh ambil lama dah tapi disebabkan aku asik tak ada masa je jadi aku ambil peluang cuti Hari Malaysia ni untuk ambik kat Bangsar Village. Tuan punya kedai ni sangatlah peramah dan baik hati sanggup hantar kat aku time-time cuti nih huhu. Thanks ye Jac sebeb sudi hantar kek ni untuk saya.. kek awak sangat sedap dan saya pasti order lagi nanti..

 

BTW kek cawan ni khas untuk anak buah aku Qistina .. haha walaupun dia baru 2 bulan ni pak ngah nak hadiahkan kat adik Qis.. tapi.. adik qis tak boleh makan lagi la pakngah.. adik qis tak ada gigi lagi.. alamakkk… tak pe lah.. biarlah pakngah yang makan untuk qis ye haha.. nanti bila qis dah besar pakngah beli yang lain okey.. Cup Cake dari Craves for Cakes murah dah Halal.. jadi semua orang boleh beli dan macam-macam pilihan ada.. kepada yang berminat dan nak buat tempahan boleh hubungi Jac di http://www.flickr.com/photos/craves4cakes/ atau Phone: +6012 6177 377 mereka sedia menerima tempahan anda..

Mak ngan bapak Qistina pun nak bergambar.. tapi Qistina sikit pun tak heran nak makan kek tuh hahaha.. anak buah aku asik nak tidur je kejenya.. sampai suh ambil gambar pun mata nak tak nak je bukak hahaha..  (yang lebih nya mak bapaknye… 😛 )

 

Model sementara Cup Cake Craves for Cakes haha..

 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Cup Cake Ini Qistina Yang Punya

  1. ffizi says:

    Cun giler model ko… tq paknagh, sok2 order lg… ngeeee

  2. Abu Idris says:

    arrayah.info – Hari Malaysia : Hari Penerus Pemecah-Belah Kesatuan Umat Islam

  3. nyum2…nampak sangat best cuppies tuh…

  4. Mohd Zaid says:

    @DD try lah order best gak kek dia..

  5. craves4cakes fans says:

    The cupcakes really cute, fresh and nice, I do blog it too at http://malaysiasfood.com/craves4cakes/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *